Nagelstärkare

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelstärkare

Nagelstärkare håller dina naglar starka

Det finns inget värre än naglar som hela tiden bryts av eller böjer sig så fort de utsätts för lite tryck. Det du kan göra, förutom att använda nagelsaxar och nagelfilar för att reparera de skador som redan hänt, är att investera i en riktigt bra nagelstärkare som kommer bygga upp dina naglar och få dem starkare och friskare bara på ett par användningar. Om du använder en nagelstärkare tillsammans med en nagelolja kommer du få snyggare naglar på ett kick.

Tänk naturligt
När det kommer till naglar och manikyrset finns det hiskeligt många produkter som använder onödigt hårda kemikalier, som inte är skonsamma varken för naglarna eller för huden. Det du ska tänka på är att leta efter produkter som använt sig av naturens egna förstärkare, till exempel vitlök och citron. Det kanske inte är så lätt att hitta dessa i innehållsförteckningen, men något som går betydligt snabbare att hitta är Vitamin E. Detta är den vitamin som bäst hjälper till att förstärka naglarna på ett naturligt och snällt sätt. Det finns många olika nagelstärkare som använder sig av vitamin E, så spana in beskrivningen på dem för att se om det står med innan du köper.

Använd tillsammans med lösnaglar

Om du någon gång använt lösnaglar, gelenaglar eller akrylnaglar, vet du att din egen nagel kommer bli lite sliten av att tryckas ner och döljas. För att motverka att din nagel bryts av så fort du plockar bort dina lösnaglar kan du använda en nagelstärkare före och efter det att du satt på naglarna, då bygger du upp styrkan effektivt utan att behöva sluta med lösnaglarna. Detta gäller också varje gång du haft nagellack och använt en nagellacksborttagning, vilket alltid sliter lite på nageln, hur skonsam borttagningsmedlet än är. Innan du målar på ett nytt lager färg, använd en nagelstärkare för att se till så att din nagel håller sig frisk och stark.Liknande sökningar
Global Santokuknivar
Hilda Gardinkappor
Chiara Forthi Strandkläder
Miss Selfridge Spetsblusar
Ellesse Västar
Esprit Långärmade klänningar
True Decadence Midiklänningar
Armani Shorts
Nike Toppar
Puma Träningslinnen
Miss Selfridge T-shirts
Paco Rabanne Deodorant
Milani Läppglans
Estée Lauder Läppstift
OFRA Cosmetics Ögonskuggor
Lumene Rouge
Gabor Ballerinaskor
Miss KG Skor
Sebago Loafers
Röda Skor
Depend rea
IDUN Minerals rea
Mavala rea
OPI rea
Adidas rea
Boomerang rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Converse rea
Desigual rea