Nagelstickers

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelstickers

Nagelstickers är snabbaste sättet att få snygga naglar

Mycket av det man använder när det kommer till manikyr handlar om att ta hand om och stärka upp naglarna. Det är absolut inget negativt med det, eftersom det krävs att man har starka och friska naglar för att de ska kunna klara av regelbunden användning av till exempel nagellack, men det kan också bli lite tråkigt i längden att bara ta hand om och aldrig utsmycka sina naglar. Som tur är har det på senare tid kommit många fina nageldekorationer man kan använda sig av för att snabbt få en effekt på sina naglar, och av alla dem är nagelstickers det som går allra fortast.


Använd gärna på lösnaglar

Nagelstickers är precis vad det låter som, ett slags klistermärke som man fäster direkt på nageln, utan något extra lim. Det man kan göra är att lägga ett tunt lager genomskinligt lack över nageln efter det att man fäst sin sticker, då får man ett extra skydd mot att den ska lossna eller flagna. Allra snyggast blir det om man använder nagelstickers på lösnaglar, antingen gelenaglar eller akrylnaglar, eftersom de oftast har en jämnare yta än ens vanliga naglar har. Detta kan du såklart komma runt om du är flitig med att använda nagelborstar, som är oerhört effektiva på att ta bort damm och smuts och därigenom jämna ut nagelns yta.

Visa din stil genom manikyren

Det finns många olika sorters nagelstickers att välja mellan, vissa skapar mönster på nageln, vissa består av små figurer eller stenar som man kan klistra på för en snyggare siluett och effekt på nageln. Det finns både stickers som är plana och sådana som sticker upp lite, som till exempel strasstenar. Dessa kan man gärna fästa lite extra, eftersom det är större chans att de fastnar och rycks loss. Kör loss och dekorera dina naglar utefter årstid, högtid eller bara för att matcha kläderna i din garderob, manikyren är ett perfekt sätt att höja din personliga steg några hack över alla andra, så se till att utnyttja den ordentligt.Liknande sökningar
Jack & Jones Halsdukar
Villeroy & Boch Bestickset
Kosta Boda Assietter
Ida Sjöstedt Baddräkter
ONLY Knytblusar
VERO MODA Omlottblusar
Reclaimed Vintage Utsvängda byxor
Topshop Kjolar
Chiara Forthi Spetsklänningar
LOST INK Omlottklänningar
Missguided Sammetsklänningar
Hugo Boss Myskläder
Original Penguin Shorts
GHD Skönhet och hälsa
Michael Kors Parfym
Alterna Hårspray
Lumene Läppglans
Levis Boots
Vita Flip-flops
Vita Stövletter med kilklack
Artwood rea
By Malene Birger rea
Dirty Linen rea
G-Star rea
Gucci rea
HOPE rea
HUGO BOSS rea
Iittala rea
Kavat rea
Kenzo rea