Nagelstickers

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelstickers

Nagelstickers är snabbaste sättet att få snygga naglar

Mycket av det man använder när det kommer till manikyr handlar om att ta hand om och stärka upp naglarna. Det är absolut inget negativt med det, eftersom det krävs att man har starka och friska naglar för att de ska kunna klara av regelbunden användning av till exempel nagellack, men det kan också bli lite tråkigt i längden att bara ta hand om och aldrig utsmycka sina naglar. Som tur är har det på senare tid kommit många fina nageldekorationer man kan använda sig av för att snabbt få en effekt på sina naglar, och av alla dem är nagelstickers det som går allra fortast.


Använd gärna på lösnaglar

Nagelstickers är precis vad det låter som, ett slags klistermärke som man fäster direkt på nageln, utan något extra lim. Det man kan göra är att lägga ett tunt lager genomskinligt lack över nageln efter det att man fäst sin sticker, då får man ett extra skydd mot att den ska lossna eller flagna. Allra snyggast blir det om man använder nagelstickers på lösnaglar, antingen gelenaglar eller akrylnaglar, eftersom de oftast har en jämnare yta än ens vanliga naglar har. Detta kan du såklart komma runt om du är flitig med att använda nagelborstar, som är oerhört effektiva på att ta bort damm och smuts och därigenom jämna ut nagelns yta.

Visa din stil genom manikyren

Det finns många olika sorters nagelstickers att välja mellan, vissa skapar mönster på nageln, vissa består av små figurer eller stenar som man kan klistra på för en snyggare siluett och effekt på nageln. Det finns både stickers som är plana och sådana som sticker upp lite, som till exempel strasstenar. Dessa kan man gärna fästa lite extra, eftersom det är större chans att de fastnar och rycks loss. Kör loss och dekorera dina naglar utefter årstid, högtid eller bara för att matcha kläderna i din garderob, manikyren är ett perfekt sätt att höja din personliga steg några hack över alla andra, så se till att utnyttja den ordentligt.Liknande sökningar
Superdry Solglasögon
Hardanger Bestikk Dessertskedar
Riedel Rödvinsglas
Örgryte Gardinstänger
La Redoute Omlottblusar
Mouli Byxor
Bershka Jackor
Tommy Hilfiger Stuprörsjeans
Liquor N Poker Kjolar
Liquor N Poker Minikjolar
Reclaimed Vintage Midikjolar
Champion Shorts
How to Kiss a Frog Shorts
Swegmark Sport-bh
Didriksons Tröjor
Second Female Tröjor
Tom Tailor Stickade tröjor
Trendyol Stickade tröjor
Makeup Revolution Concealer
Vagabond Klassiska pumps
Artwood rea
ASICS rea
Birkenstock rea
BUBBLEROOM rea
Desigual rea
Dr Martens rea
Elodie Details rea
FILA rea
Filippa K rea
Foreo rea