Aftershave balm

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Aftershave balm

Aftershave balm – viktig del i ditt rakset

Ett riktigt rakset består av diverse artiklar. Till och börja med behöver du en rakkniv, eller rakblad, raklödder och nästrimmer. När allt oönskat hår är borta, behövs det en aftershave eller aftershave balm. Skillnaden mellan de två sista är att aftershaven är en alkoholbaserad parfym, medans den andra kommer som kräm eller balsam för huden. Båda produkterna används efter rakningen för att lindra inflammationer och infektioner som kan uppstå efter rakhyvlarna.


Hur man använder aftershave balm

Aftershave balm kan vara mycket snällare mot en känslig hud än den traditionella aftershaven. Den har dessutom ingen alkohol i sig, så den kommer inte att stinga till när du sätter på den. Använd din aftershave balm i tre steg:

1.- Tvätta av ansiktet i svalt eller kallt vatten, för att stänga porerna efter rakningen. Klappa dej torr med en torr handduk, utan att gnugga, för att inte irritera huden.

2.- Med en klick av balsamet fuktar du båda handflatorna innan du smörjer in den nyrakade delen av ansiktet. Kör med cirkulära massage-rörelser med båda händerna för att hjälpa till med en ordentlig absorbering.

3.- Låt synliga rester av balsamet torka in av sej själv. Det kan ta mellan 3-4 minuter. Sen är du färdig, nyrakad och len!

Hur får man en riktigt len och mjuk haka?

För att försäkra en riktigt mjuk och len hy, ska du tillhandahålla ordentliga produkter och ge dem det underhåll som krävs. Raklödder som passar din hud till exempel. Se även till att bladen på din rakhyvel eller rakkniv inte är slöa, smutsiga eller rostiga. Se till att rakapparaten fungerar och har fått sitt underhåll den senaste tiden. En nästrimmer är bra att ha med i raksetet för att se till att störande små hår inte tittar fram och förstör ett annars oklanderligt utseende.Liknande sökningar
Blåa Väskor
Tamahagane Kockknivar
Cyell Bikinis
VILA Ärmlösa blusar
FILA Vida byxor
Champion Jackor
Burton Menswear Slim jeans
Love Moschino Klänningar
Parisian Maxiklänningar
Vita Overaller
Tretorn Regnjackor
Hust & Claire Shorts
LOST INK Shorts
Parisian Jeansshorts
DKNY Tröjor
Selected Femme T-shirts
Studio Total Stickade tröjor
Helena Rubinstein Foundation
Svea Slip in
Blåa Sneakers
Biotherm rea
Giorgio Armani rea
HUGO BOSS rea
Korres rea
Mont Blanc rea
Nuxe rea
Proraso rea
Recipe for men rea
Tabac rea
TIGI rea