Nästrimmer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nästrimmer

Nästrimmer tar bort oönskat näshår

Nästrimmern är en elektrisk apparat som används för att klippa näs -, och öronhår. Vissa produkter kan även användas för att utforma de fina detaljerna i skägg och ögonbryn.  Artikeln kan hittas som en batteriladdad och en el laddad variant. De nyaste produkterna innehåller ett roterande klippsystem som underlättar trimmern vid klippningen av näs och öronhår. Dessutom kan man investera i en nästrimmer med utbytbara trimhuvuden som låter en anpassa trimmersystemen beroende på vad man vill klippa. En vertikaltrimmer är bra för ögonbrynen och skägget medan ett roterande system passar bättre för näsa och öron.
Trimma i duschen

De modernaste nästrimmarna kan användas för hårborttagning både för näsa och öron. Vissa apparater har även ett trimhuvud speciellt anpassat för ögonbryn och skägg vilket betyder att man egentligen behöver investera endast i en produkt för att hålla reda på all oönskad hårväxt i ansiktet. Ingen särskild förberedelse krävs för att du ska kunna trimma näs- och öronhår förutom möjligtvis att tvätta områdena man tänker trimma med vatten innan själva behandlingen. Idag finns det även nästrimmer som är duschsäkra och låter dig kapa av näshåret medan du står i duschen, vilket passar perfekt för våra stressiga morgnar.
 

Med rengöring i fokus

Rengöring är något viktigt att tänka på vid användning av nästrimmer. Helst ska apparaten göras ren efter varje användning. För att underlätta processen kan man satsa på en produkt med bladhuvud som är enkla att rengöra. Till exempel har varumärket Remington en produktserie med avtagbara bladhuvud som är lätta att rensa efter varje användning. Dessutom är bladhuvudet täckt med en nano silverbeläggning som har antibakteriell effekt. Seriens namn är Nano Series och priserna varierar mellan 200 – 300 kronor. Komplettera gärna ditt inköp med ett snyggt rakset med passande raklödder och rakhyvel för att kunna slutföra din önskade look.Liknande sökningar
Pieces Väskor
UNIQUE21 Bikinis
Saint Tropez Ärmlösa blusar
AllSaints Leggings
NLY Cargobyxor
Criminal Damage Skinny jeans
Pieces Högmidjade jeans
Soaked in Luxury Plisserade kjolar
OBJECT Festklänningar
FILA Toppar & Tunikor
Superdry Träningstights
CHEAP MONDAY T-shirts
G-Star Boxershorts
Gröna Strumpor
Guess Parfym
Foreo Ansiktsmasker
Clinique Ögonkräm
Clarins Mascara
Esprit Sandaler
Gram Låga sneakers
Boomerang rea
By Malina rea
Converse rea
DAGMAR rea
Edblad rea
FILA rea
Foreo rea
Kavat rea
Kenzo rea
Lyle & Scott rea