Nästrimmer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nästrimmer

Nästrimmer tar bort oönskat näshår

Nästrimmern är en elektrisk apparat som används för att klippa näs -, och öronhår. Vissa produkter kan även användas för att utforma de fina detaljerna i skägg och ögonbryn.  Artikeln kan hittas som en batteriladdad och en el laddad variant. De nyaste produkterna innehåller ett roterande klippsystem som underlättar trimmern vid klippningen av näs och öronhår. Dessutom kan man investera i en nästrimmer med utbytbara trimhuvuden som låter en anpassa trimmersystemen beroende på vad man vill klippa. En vertikaltrimmer är bra för ögonbrynen och skägget medan ett roterande system passar bättre för näsa och öron.
Trimma i duschen

De modernaste nästrimmarna kan användas för hårborttagning både för näsa och öron. Vissa apparater har även ett trimhuvud speciellt anpassat för ögonbryn och skägg vilket betyder att man egentligen behöver investera endast i en produkt för att hålla reda på all oönskad hårväxt i ansiktet. Ingen särskild förberedelse krävs för att du ska kunna trimma näs- och öronhår förutom möjligtvis att tvätta områdena man tänker trimma med vatten innan själva behandlingen. Idag finns det även nästrimmer som är duschsäkra och låter dig kapa av näshåret medan du står i duschen, vilket passar perfekt för våra stressiga morgnar.
 

Med rengöring i fokus

Rengöring är något viktigt att tänka på vid användning av nästrimmer. Helst ska apparaten göras ren efter varje användning. För att underlätta processen kan man satsa på en produkt med bladhuvud som är enkla att rengöra. Till exempel har varumärket Remington en produktserie med avtagbara bladhuvud som är lätta att rensa efter varje användning. Dessutom är bladhuvudet täckt med en nano silverbeläggning som har antibakteriell effekt. Seriens namn är Nano Series och priserna varierar mellan 200 – 300 kronor. Komplettera gärna ditt inköp med ett snyggt rakset med passande raklödder och rakhyvel för att kunna slutföra din önskade look.Liknande sökningar
Love Moschino Plånböcker
MAC Kockknivar
Fashion Union Spetsblusar
OBJECT Långärmade blusar
Balmain Byxor
color kids Byxor
color kids Jackor
Wrangler Jeansjackor
Twist & Tango Boyfriend jeans
Zizzi Högmidjade jeans
Desigual klänningar
Miss Selfridge Maxiklänningar
Tom Tailor Shorts
Vertbaudet Shorts
Tom Tailor Jeansshorts
Katy Perry Eau de parfum
Peter Thomas Roth Hudvård
SOEHNLE Personvåg
FÄRG Ögonskuggor
Quiksilver Flip-flops
Artwood rea
Birkenstock rea
Books rea
Desigual rea
Dr Martens rea
ERNST rea
Gant rea
G-Star rea
J.LINDEBERG rea
Kari Traa rea