Rakapparater

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rakapparater

Rakapparater – rakhyvlarnas stolta ersättare

Rakapparaterna är rakhyvlarnas stolta ersättare som hjälper killarna att raka av oönskad hårväxt på ansiktet. Den elektriska maskinen föredras av många framför rakhyveln då den kapar av skägget på ett snabbare och ibland även smidigare sätt. Rakapparaten kan dock inte klara av något längre hårväxt vilket vanligtvis betyder att du som kille måste klippa det själv innan du sätter igång med din rakning med rakapparaten. Artikeln innehåller en plåt sållad med hål som förs över ansiktet. Apparaten klipper de hårstrån som sticker in i. Dagens rakapparater har olika rakhastigheter man kan välja mellan. Rakningen sker utan något raklödder.

Att tänka på när du rakar dig

Vad är det du ska tänka på när du rakar dig med en rakapparat? Här följer några användbara tips:

  • Tvätta alltid ansiktet med varmt vatten för att göra hårväxten mjukare och mer mottaglig för rakning. Mjukare skägg rakas av lättare än hårt.
  • Även om det är tidigt på morgonen och du måste skynda dig till jobbet se till att inte stressa. Trycka aldrig apparaten hårt mot huden och raka alltid mot hårstrånas riktning.
  • Tvätta av ansiktet efter rakningen och sätt gärna på lite shavebalsam eller lotion för att tillföra huden den nödvändiga fukten och vården som behövs efter behandlingen.
  • Rengör alltid apparaten efter varje användning.

Vilket varumärke är bäst

När du är på jakt efter den perfekta rakapparaten kommer du att ha ett flertal varumärken att välja mellan. Det rika utbudet ses alltid som något positivt men det kan även kännas lite svårt att välja när det finns så mång alternativ på marknaden. Som tur är kan nätet vara till stor hjälp. Bäst i test guiderna kan användas som ledtrådar när du känner dig vilsen i produktdjungeln. Några varumärken som toppar listorna är Braun Series 5, Philips Aqua Touch, Philips SensoTouch och Remington Hyperflex.Liknande sökningar
Braun Rakapparater
Gillette Rakapparater
Remington Rakapparater
Wolf & Whistle Bikinis
Closet London Vida byxor
Junarose Vida byxor
Lyle & Scott Byxor
Glamorous Jeans
UNIQUE21 Pennkjolar
Studio Total Shorts
Gant Skjortor
MANGO Tröjor
Only & Sons Hoodies
Ole Henriksen Skönhet och hälsa
Bare Minerals Contouring
Wet N Wild Eyeliner
Anastasia Ögonskuggor
LOST INK Boots
UGG Boots
Glamorous Pumps med spännen
Truffle Collection Sandaler
Guess Höga sneakers
Puma Sneakers
Babyliss rea
Braun rea
Emerio rea
Ga.Ma rea
Gillette rea
Panasonic rea
Philips rea