Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rakblad

Fyll på med rakblad för daglig rakning

Det finns nog inget värre än ett oslipat rakblad som gör alla rakhyvlar helt ineffektiva och värdelösa. För att vara säker på att din rakning blir så bra som möjligt måste du se till att ha rakblad som byts ut med jämna mellanrum och alltid är fria från smuts eller skador. Använder du rakapparater behöver du inte tänka på rakbladet lika ofta, men det kan vara att det kan komma att behövas slipas upp efter ett par års användning. Om du är lite modernare och använder rakhyvlar är det viktigt att köpa ett bra märke som det går enkelt att få tag på rakblad till.


Anpassa rakningen efter din hud

Hur du får till den bästa rakningen beror lite på vilken slags skäggstubb du har och hur mycket den växer under dagen. Det finns rakblad som har väldigt flexibla huvudstycken, som rör sig över hudens ojämnheter på ett smidigt sätt, vilket gör att du bara behöver raka ett område en gång, istället för att gå tillbaka och snygga till hela tiden. Om du köpt ett rakset ingår ibland rakbladen, men de kommer att behöva bytas ut så småningom, så lägg märke till vilket märke och vilken modell det är du behöver för att senare kunna fylla på lagret.

Välj rätt modell

När du ska välja rakhyvel är det framförallt kvaliteten på stommen du ska tänka på. Detta är den del av hyveln du kommer ha kvar år ut och år in, så se till att den verkar vara bekväm att hålla i, använda och kanske framför allt att det går smidigt att byta rakblad på den. Till skillnad från en rakkniv kommer rakbladet att slitas ut efter ett par omgångars användande, så att det inte är alltför krångligt att byta ut det är A och O när det kommer till att välja hyvel. Kom också ihåg att köpa raklödder och aftershave som komplement till din rakning, så att du får den bästa tänkbara rakningen, varje dag.Liknande sökningar
Pimkie Hattar
Versace Portföljer
Sage Kaffekvarnar
Hardanger Bestikk Kaffeskedar
Global Filéknivar
Carhartt WIP Byxor
ONLY Culottes
ASOS Högmidjade jeans
BUBBLEROOM Balklänningar
Missguided Midiklänningar
Guess Träningskläder
Le Breve Tröjor
Versace Tröjor
Pepe Jeans Strumpor
Replay Eau de toilette
New Look Ballerinaskor
Timberland Boots
Vagabond Kängor
Reima Fodrade stövlar
Vita Tofflor
Gillette rea
Tweezerman rea
Artwood rea
Boomerang rea
Craft rea
Dr Martens rea
Georg Jensen rea
Gina Tricot rea
Happy Socks rea
Ida Sjöstedt rea