Rakhyvlar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rakhyvlar

Rakhyvlar tar bort oönskat hårväxt

Att raka bort oönskat hårväxt är något som människorna gjort i flera decennier. Rakhyveln är den äldsta och mest populära redskapet som kapar bort skägget, mustaschen men även hårväxten på våra armar och ben. En bra rakhyvel ska vara följsam och erbjuda ett stadigt grepp som minskar risken att man skär sig. Artiklarna kommer i två olika varianter – sådana med utbytbara rakblad och engångsrakhyvlar som kastas efter användning. Produkterna används både av tjejer och killar då det är i princip endast artiklarnas färgval som skiljer produkterna emellan. Rakhyveln fick sin moderna utseende av den amerikanska affärsmannen King Camp Gillette redan under 1901. Idag är Gillette är en av de största tillverkarna av rakhyvlar och tillbehör.

Byt ut rakblad
Rakhyveln används oftast tillsammans med raklödder som mjukar upp hårväxten och minskar friktionen mellan rakbladet och huden. Raklöddret idag erbjuds oftast i skumform och kommer i en sprayburk. Förr i tiden gjorde man löddret själv med hjälp av raktvål och rakborste. För en smärtfri rakning ska man först och främst täcka huden med raklödder. Efteråt ska rakhyveln sättas tätt mot huden för en effektiv hårborttagning. Använder du dig av en artikel med utbytbara rakblad ska du se till att byta ut bladen ofta för att få ett slätt resultat.

Trevliga tillbehör

Vill du piffa upp din rakning ska du absolut ta dig en titt på de snygga och praktiska accessoarerna som erbjuds för din rakrustning. Ett metallställ kan vara väldigt användbar då den förvarar dina rakprodukter på ett bra sätt samtidigt som att det håller dem på en och samma plats. Rakspegeln är ett måste så att du ska ha överblick vid din rakning. Gillar du att göra ditt eget raklödder så kan det vara smart att satsa på en rakskål där du fritt blandar tvålen med en rakborste.Liknande sökningar
Robert Welch Bestickset
Liquorish Blusar
Saint Tropez Blusar
Calvin Klein Leggings
Puma Underställ
ONLY Blazers
Only & Sons Jackor
Threadbare Jeans
Topshop Högmidjade jeans
daisy street Plisserade kjolar
Topshop Kjolar
8848 Altitude Tröjor
Pimkie Tröjor
VERO MODA Stickade tröjor
Maria Åkerberg Ansiktsrengöring
Salomon Skor
tamaris Lågskor
Carvela Pumps
Ted Baker Pumps
Kavat Sneakers
Beard Monkey rea
Gillette rea
Mr Bear Family rea
Nõberu Of Sweden rea
Bare Minerals rea
Boomerang rea
Craft rea
ERNST rea
Georg Jensen rea
Lyle & Scott rea