Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rakset

Rakset – Rakningens perfekta tillbehör

Ett rakset är något som de flesta män borde ha bredvid sin badrumsspegel. Raksetet innehåller oftast ett väldesignat metallkonstruerat rakställ som håller rakhyveln och rakborsten på en och samma plats. Rakstället har oftast ett vackert och detaljrikt utseende och passar perfekt som en inredningsdetalj i badrummet. Dessutom håller det rakprylarna i ett bra skick. I raksetet inkluderas även en passande rakborste och en fin hyvel som hjälper gentlemännen att hålla skägget snyggt och vårdat.

Håll allt på en och samma plats

Raksetets främsta fördel är att det underlättar dig som kille när du ska raka dig med hjälp av rakstället. Förutom att det håller samtliga raktillbehör på samma plats så ser det även till att borsten och hyveln stannar i sitt bästa skick.

Oberoende av om du vill ha en mustasch, helt rakat eller ett hipsterskägg så ska du se till att du behandlar ditt ansikte med välvalda produkter. Ett bra raklödder eller en raktvål och en hyvel som är skonsam mot huden är två måsten som du ska investera i. Börja helst med en flerbladshyvel och känner du dig säker i efterhand kan du alltid prova säkerhetshyvel som ger en mer precis rakning.

En bra present för alla killar

Ett rakset är den perfekta presenten för alla killar. Oavsett om det är en födelsedag eller en annan högtid man måste handla för, kan raksetet vara ett utmärkt alternativ. Komplettera gärna med passande hudvårdsprodukter såsom lotion eller aftershave för att få ett fulländat set. Hudvårdsartiklarna ska helst vara anpassade efter hudtyp så att huden får den näring den behöver. Är det en hipstergrabb presenten ska ges till kan man även tillägga skäggvax för en final touch. Några varumärken att ha i åtanke är Acqua di Parma, Benjamin Barber, Mariella Martinato och Truefitt & Hill. Priserna börjar från 700 kronor och uppåt.Liknande sökningar
Lindberg Hattar
Spiegelau Rödvinsglas
Broste Copenhagen Assietter
Chiara Forthi Bootcut byxor
Colmar Dunjackor
Jack & Jones Raka jeans
Tiger of Sweden Slim jeans
Glamorous Skjortklänningar
Munthe Klänningar
NA-KD Shorts
Lacoste Skjortor
Religion Skjortor
Emporio Armani T-shirts
Versace Eau de parfum
Tabac Parfym
W7 Nagellack
SOEHNLE Personvåg
Bianco Boots
Ted Baker Kängor
Rieker Stövlar
Calvin Klein rea
Craft rea
Edblad rea
Elodie Details rea
Filippa K rea
Georg Jensen rea
Hugo Boss rea
Kavat rea
Maria Åkerberg rea
Michael Kors rea