Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rakset

Rakset – Rakningens perfekta tillbehör

Ett rakset är något som de flesta män borde ha bredvid sin badrumsspegel. Raksetet innehåller oftast ett väldesignat metallkonstruerat rakställ som håller rakhyveln och rakborsten på en och samma plats. Rakstället har oftast ett vackert och detaljrikt utseende och passar perfekt som en inredningsdetalj i badrummet. Dessutom håller det rakprylarna i ett bra skick. I raksetet inkluderas även en passande rakborste och en fin hyvel som hjälper gentlemännen att hålla skägget snyggt och vårdat.

Håll allt på en och samma plats

Raksetets främsta fördel är att det underlättar dig som kille när du ska raka dig med hjälp av rakstället. Förutom att det håller samtliga raktillbehör på samma plats så ser det även till att borsten och hyveln stannar i sitt bästa skick.

Oberoende av om du vill ha en mustasch, helt rakat eller ett hipsterskägg så ska du se till att du behandlar ditt ansikte med välvalda produkter. Ett bra raklödder eller en raktvål och en hyvel som är skonsam mot huden är två måsten som du ska investera i. Börja helst med en flerbladshyvel och känner du dig säker i efterhand kan du alltid prova säkerhetshyvel som ger en mer precis rakning.

En bra present för alla killar

Ett rakset är den perfekta presenten för alla killar. Oavsett om det är en födelsedag eller en annan högtid man måste handla för, kan raksetet vara ett utmärkt alternativ. Komplettera gärna med passande hudvårdsprodukter såsom lotion eller aftershave för att få ett fulländat set. Hudvårdsartiklarna ska helst vara anpassade efter hudtyp så att huden får den näring den behöver. Är det en hipstergrabb presenten ska ges till kan man även tillägga skäggvax för en final touch. Några varumärken att ha i åtanke är Acqua di Parma, Benjamin Barber, Mariella Martinato och Truefitt & Hill. Priserna börjar från 700 kronor och uppåt.Liknande sökningar
Ralph Lauren Solglasögon
Pieces Genomskinliga blusar
FIXONI Leggings
Fashion Union Jackor
Spanx Jeggings
Fashion Union Sammetsklänningar
MANGO Midiklänningar
Noisy May Jeansklänningar
Selected Femme Omlottklänningar
Converse Myskläder
Svarta Nattlinnen
Soyaconcept Tröjor
Vertbaudet Stickade tröjor
Calvin Klein Stringtrosor
Poze Hairextensions Löshår
Glo Skin Beauty Serum
Svarta Lågskor
Ilse Jacobsen Sandaler
Pimkie Sandaler
Lacoste Skateskor
BUBBLEROOM rea
Dirty Linen rea
Dr Martens rea
FILA rea
Filippa K rea
Foreo rea
Ganni rea
Gant rea
Georg Jensen rea
Happy Socks rea