Skäggtrimmer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skäggtrimmer

Använd en skäggtrimmer för bästa stylingen

En skäggtrimmer är den perfekta maskinen för dig som vill kunna forma ditt skägg precis så som du vill ha det. Till skillnad från rakhyvlar och rakapparater är det mycket lättare att kontrollera precis hur mycket och vilka delar av skägget det är du rakar, och hur mycket du tar på varje ställe. Om du vill ha knivskarpa konturer på ditt skägg eller dina polisonger är det definitivt en värd investering att göra, särskilt eftersom du inte behöver byta rakblad på den, eggen håller sig vass genom år av användning ändå.

Är lite snällare mot håret

För att ditt skägg ska hålla sig så mjukt och snyggt som möjligt krävs det att man ansar det på ett sätt som gör att hårstråna inte dras av eller slits alltför mycket. Eftersom du kan ställa in din skäggtrimmer att passa just den längd och form du vill ha på skägget är det mindre risk att du skadar håret och tar bort någon av de positiva effekter trimningen kan ha. Istället för att använda en aftershave eller aftershave balm efter att du trimmat ditt skägg kan du använda en särskild skäggolja som ofta säljs tillsammans med skäggstrimmern. Se till att hålla ditt skägg rent och mjukt med oljan och regelbunden tvätt, då kommer trimmern lättare att kunna forma och klippa skägget.

Hitta inspiration online

Det går såklart trender i skägg, precis som i kläder och frisyrer, och för att kunna veta vad som är hett just nu och vilka trender man själv skulle vilja hoppa på är det en guldgruva att botanisera lite på internet. Ofta finns det många bra länkar och bilder på hemsidorna där man kan köpa skäggtrimmers, men annars kan man göra lite enkla sökningar eller helt enkelt promenera ut på stan och spana in vilken slags skägg andra folk har. Det bästa med en skäggtrimmer är att du verkligen kan få vilken form du vill på skägget, vilket innebär att det är upp till dig och din personliga stil att bestämma hur ditt skägg ska se ut.Liknande sökningar
Babyliss Skäggtrimmer
Remington Skäggtrimmer
Iittala Rödvinsglas
Iittala Assietter
Rosa Badkläder
Joelle Långärmade blusar
VERO MODA Kortärmade blusar
ICHI Randiga byxor
Tom Tailor Cargobyxor
Barbour Jackor
Jordan Jackor
Morgan Kjolar
Happy Holly Midiklänningar
Selected Skjortklänningar
Ted Baker Långärmade klänningar
Twist & Tango Paljettklänningar
Wrangler Myskläder
Whyred T-shirts
Brave Soul Strumpor
Maria Åkerberg Foundation
Shiseido Highlighter
Karl Lagerfeld Träningsskor
Babyliss rea
Braun rea
Emerio rea
Ga.Ma rea
Gillette rea
OBH Nordica rea
Panasonic rea
Philips rea