Concealer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Concealer

Concealer fightas med mörka ögonringar

Concealern är tjejernas allra bästa vän när de vill ta bort de mörka ringarna under ögonen eller dölja blemmor och ojämnheter. Produkten kommer oftast i olika toner beroende på vad man vill dölja. Är det ögonen som är problemet så gäller det att använda sig av en rosatonad concealer som helst ska vara ljusare än den egna hudtonen. Blemmorna behandlas med en produkt vars färg är nära den egna hudens. Det finns även concealers med gula och gröna nyanser som ska användas försiktigt. En grönfärgad produkt täcker hudens rödare partier såsom blodkärl eller rodnaden.

Applicera rätt

För att få den bästa möjliga resultat bör man applicera concealer före foundation. På så sätt blandas sminket fint med foundationlagret. Nackdelen är att det kan bli för mycket grund. Är du säker på att din foundation täcker samtliga ojämnheter behövs inte någon concealer alls.  Den sista touchen är pudern. Sätt lite lätt färg på kinderna för att slutföra din önskade look. Välj gärna en ton som är lite mörkare än concealerns för att den ska synas vid applicering.

En neutraliserande concealer som fungerar genom att neutralisera färger ska alltid användas före någon annan sminkprodukt.

Fast eller mer flytande

Dior, Sensai och Maybelline är bara några få exempel på varumärken som tillverkar concealer. Vid val av produkt ska man först och främst tänka på vad det ska täcka. Sedan gäller det givetvis att få mest för pengarna. Nyx Hd photogenic concealer står som bäst i test för 2016.

Concealern kan hittas i både fastare, krämigare form och som flytande produkt. De mörka ögonringarna behandlas oftast med en flytande concealer. Blemmor behöver en artikel med fastare konsistens som appliceras med hjälp av en tätare pensel. När du försöker täcka blemmorna ska du sudda noga från alla vinklar samt nerifrån och uppifrån för att få bäst resultat.Liknande sökningar
Bare Minerals Concealer
By Terry Concealer
Clarins Concealer
Clinique Concealer
Estée Lauder Concealer
IDUN Minerals Concealer
IsaDora Concealer
Jane Iredale Concealer
Lancome Concealer
Loreal Concealer
Lumene Concealer
Makeup Revolution Concealer
Make Up Store Concealer
Max Factor Concealer
Maybelline Concealer
Milani Concealer
NYX Concealer
Pür Concealer
Shiseido Concealer
Wet N Wild Concealer
Gula Väskor
Carolina Gynning Champagneglas
Landmann Gasolgrillar
culture Blusar
OBJECT Byxor
Bershka Västar
Happy Holly Raka jeans
NA-KD Slitna jeans
Pepe Jeans Högmidjade jeans
Produkt Skinny jeans