Contouring

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Contouring

Contouring visar mer av ansiktet

Contouring är egentligen en skönhetsteknik som framhäver eller döljer vissa ansiktsdelar. Den skulpterar ansiktet efter önskemål och behov. Contouring är en teknik som tillåter dig vara kreativ och forma ansiktet på ett speciellt sätt som gör det ännu mer unikt.

Contouring tillverkas i palettform med två delar, en för färger som förminskar ansiktsdelar och kallas för skuggor, och sådana som förstorar dem vid namnet highlighters. Båda kommer i olika nyanser och finns i pulver- och krämform. Färgerna går i den bruna skalan när det kommer till skuggorna och ljusare färger för highlighters.

Paletternas värld

Satsar man på contouring stiger man in i paletternas värld. Känslan är som att börja måla en vacker tavla med de rätta färgerna då tavlan är ens eget ansikte. Reglerna är ganska enkla. Vill man exempelvis förminska sin panna gäller det att applicera bruna contour vid dess sidor. De ljusa highlighters ska helst användas för mitten av pannan och kindbenen för att förstora just de ansiktsdelarna. För en mer markerad och smalare haka bör man placera den mörka färgen under den. Puder och rouge är två andra artiklar som framhäver ansiktsdragen och kombineras väl med contouring som en sista touch.

Paletterna innehåller oftast sex olika nyanser – tre skuggsfärger och tre highlighters.

Tre omtalade vinnare

Anastasia Beverly Hills Contour KitNyx Highlight & Contour Pro Palette och Ultra Contour Palette från Makeup Revolution är tre smink sets som vinner i de flesta tester när det kommer till contouring. Makeup Revolution är budgetversionen av den dyra Anastasia Beverly Hills och vinner över den enligt make up stylisterna tack vare sina mörka skuggnyanser. Däremot är den vita färgen i dess highlightersdel alldeles för ljus och därmed svår att använda. Så när det kommer till contouring gäller inte den vanliga regeln i kosmetikbranschen att den dyraste produkten är den bästa.Liknande sökningar
Anastasia Contouring
Bare Minerals Contouring
E.l.f Contouring
Makeup Revolution Contouring
Max Factor Contouring
NYX Contouring
OFRA Cosmetics Contouring
RMS Beauty Contouring
Björn Borg Ryggsäckar
Puma Väskor
Glamorous Prickiga blusar
NLY Kostymbyxor
Studio Total Västar
Selected Homme Stretch jeans
BUBBLEROOM Plisserade kjolar
Miss Selfridge Maxikjolar
Rosa Kjolar
La Redoute Midiklänningar
NA-KD Omlottklänningar
JDY Shorts
Brave Soul Skjortor
Giorgio Armani Skjortor
Samsoe & Samsoe Toppar
Filippa K Stickade tröjor
Gucci Eau de parfum
Bvlgari Eau de toilette
Holistic Kosttillskott
Reebok Performance Badtofflor
Anastasia rea
Bare Minerals rea