Foundation

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Foundation

Foundation – den perfekta makeupbasen

Foundation jämnar ut ens hudton och ojämnheter. Den används som makeupbas och appliceras först av de flesta andra sminkprodukter. Självklart finns det massvis med olika alternativ, allt från flytande till puderbaserade artiklar. I regel brukar foundation med tjockare konsistens har större täckningsgrad än flytande. Är det så att man är ute efter en mildare effekt då är det en flytande foundation man ska använda sig av. Senare anpassas produkterna efter hudtyp. Torr, känslig, fet eller normal hud ska givetvis ha sina egna artiklar som tillför ämnena som den behöver.

Appliceringen är viktig

Hur man applicerar foundation är en vardagskonst som man behöver lära sig för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Använd gärna pensel eller sminksvamp ifall du vill behålla produktens neutrala temperatur. Föredrar du att applicera den med fingrarna ska du ha i åtanke att fingervärmen gör produkten varmare vilket ofta leder till skirt resultat. Penslarna rekommenderas då de sätter foundation lager på lager och täcker ojämnheterna utan att kladda. Så se till att ha rätt pensel i sminkväskan för att lätt kunna rätta till sminket vid behov.

Varumärkesoasen kan förvirra en ännu mer men i regel står exempelvis Clinique för produkter anpassade för känslig hud. Vidare kan man fortsätta jakten på den perfekta foundation genom att titta på Bare minerals, Clarins, Maybelline eller MaxFactors kollektioner.

När nyanserna är svårvalda

Att välja rätt foundation nyans kan kännas väldigt svårt. Vad passar ens hud bäst och vilken grund kommer att smälta bra med ens ögonbryn och ögonfärg är något man måste ta hänsyn till vid val av foundation. Samma regler gäller för en hel del annat smink såsom puder och ögonskugga. Idag finns det något som heter ID colour. Systemet mäter hudtyperna och bestämmer vilken foundation skulle passa bäst ens hudfärg. På det sättet får varje tjej en färgkod i handen som underlättar produktvalet. Liknande sökningar
Foundation från BareMinerals
By Terry Foundation
Clarins Foundation
Clinique Foundation
Cover FX Foundation
IDUN Minerals Foundation
IsaDora Foundation
Jane Iredale Foundation
Lancome Foundation
Loreal Foundation
Lumene Foundation
Makeup Revolution Foundation
Max Factor Foundation
Maybelline Foundation
Milani Foundation
NYX Foundation
Pür Foundation
Sensai Foundation
Shiseido Foundation
Yves Saint Laurent Foundation
Tommy Hilfiger Väskor
Esprit Mjukisbyxor
Hust & Claire Leggings
Little Mistress Byxor
ONLY Blazers
Dr Denim Loose fit jeans
Gina Tricot Slim jeans
Saint Tropez Kjolar
ICHI Skjortklänningar
Pimkie Långklänningar