Foundation från BareMinerals

Filter för Foundation

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Foundation från BareMinerals

BareMinerals? – den vänliga makeupen
 
Idag hör vi allt oftare att smink kan skada vår hud, något som får många av oss att tänka efter. Bryr du dig om ditt utseende och din hud finns det att varumärke som kombinerar hudhälsa och skönhet på ett bra sätt. BareMinerals grundades för ganska länge sedan, nämligen redan år 1955. Sedan dess har företaget koncentrerat sig på att skapa naturliga sminkprodukter utan några skadliga kemikalier. Ett naturligt val, helt enkelt. Alla produkter baseras på en noggrann blandning av mineraler vars huvuduppgift är att stödja hudens funktioner. Produkterna hjälper även hudens återfuktning och förebygger irritationer som andra sminkkollektioner kan orsaka. BareMinerals skapar ett sortiment som passar alla kvinnor. Detta tack vare sminkets naturliga ingredienser. Artiklarna är vänliga mot huden och tjejer samt kvinnor kan känna sig lugna när de använder dem.
 
Foundation – makeupbasen du inte kan vara utan

Foundation är produkten som jämnar ut din hudton och dina ojämnheter. I de allra flesta fall används den som makeupbas då den appliceras före de flesta andra sminkprodukterna. Givetvis går det att hitta olika produktalternativ. Föredrar du flytande eller puderbaserad foundation, kan du hitta ett flertal olika sådana producerade av ett och samma företag. Vill du alltså helst sminka dig med produkter tillverkade av ett visst märke kan du med stor sannolikhet hitta det kompletta sminksetet.
 
Är du ute efter en mildare effekt bör du välja en flytande foundation då en puderbaserad brukar ha större täckningsgrad och är därmed även tjockare. BareMinerals foundation passar väldigt bra tjejer som har torr eller känslig hud då det endast innehåller naturliga ämnen. Självklart, bör även du som har en problemfri hud använda dig av naturliga produkter då all typ av hud behöver skötas på bästa möjliga sätt, något som BareMinerals foundation ger dig.

Applicera på rätt sätt

Att applicera foundation kan kännas trickigt. Här kommer några användbara råd för bästa möjliga resultat.
Börja med att köpa en bra pensel eller en medelstor sminksvamp. Du som föredrar att applicera produkterna med fingrarna bör vara medveten om att fingervärmen gör produkten varmare, något som ofta kan leda till skirt resultat. Rengör ansiktet och låt det torka. Applicera foundation med mjuka rörelser utan att stressa. Penslarna sätter foundation lager på lager och täcker ojämnheterna, något de rekommenderas för. Vänta tills din foundation har sjunkit in innan du börjar med nästa steg i din sminkning som exempelvis kan innehålla applicering av till rouge eller puder.
 
Välj rätt nyans av BareMinerals foundation
 
Det är en konst att välja rätt nyans av foundation. Att hitta rätt i sminkdjungeln kan kännas svårare än vanligt. Oftast brukar man säga att det finns en bra lösning för varje hudtyp. Dessutom behöver foundation även smälta ihop bra med ens ögonbryn och ögonfärg.  Som tur är finns en räddning. Lösningen heter ID colour som är ett system där hudtyperna mäts och resultatet är att tjejerna får veta vilken foundation skulle passa bäst deras hudfärg. Kombinera gärna din ID colour med någon av BareMinerals foundation produkter. Fortsätt gärna jakten på den perfekta foundation genom att hålla dig uppdatared om BareMinerals nyutkomna kollektioner och dess innehåll.

Liknande sökningar
Bare Minerals Concealer
By Terry Foundation
Clarins Foundation
Cover FX Foundation
IDUN Minerals Foundation
IsaDora Foundation
Jane Iredale Foundation
Lancome Foundation
Loreal Foundation
Lumene Foundation
Makeup Revolution Foundation
Max Factor Foundation
Maybelline Foundation
NYX Foundation
Pür Foundation
Sensai Foundation
Shiseido Foundation
Yves Saint Laurent Foundation
Bare Minerals Läppstift
Bare Minerals Rouge
DKNY Handväskor
Under Armour Axelremsväskor
Hardanger Bestikk Dessertskedar
Gröna Badbyxor
ASOS Långärmade blusar
Masai Chiffongblusar
Weekday Långärmade blusar
ASOS Orrebyxor
BUBBLEROOM Studentklänningar
Paper Dolls Spetsklänningar