Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Läppglans

Läppglans – läppstiftets perfekta ersättare

Läppglans är läppstiftets perfekta ersättare ifall man vill satsa på en svagare färg för sina läppar. Produkten kan även ge extra glans och glitter. Läppglans som namnet självt antyder används endast för läpparna och kan i vissa fall även kombineras med läppstift. Det finns transparanta artiklar som tillför endast glans och kan appliceras ovanpå läppstiftet. Läppglans ska inte förväxlas med läppbalsam som används som mjukmedel för torra läppar.

Mjuka läppar innan läppglanset

Likt läppstift ska man aldrig applicera läppglans på skadade eller torra läppar. Produkten kommer bara att förvärra problemet. Så innan du använder läppglans ska du se till att läpparna är mjuka. Givetvis finns det även artiklar med vårdande effekt som tillför fukt men vanligtvis är det bäst att behandla läpparna först med läppbalsam ifall de är torra. Sedan är det bara att välja passande färg för den perfekta looken. Produktsortimentet är stort och erbjuder allt från glans utan någon färg till pigmentrika glittriga varianter för dem som föredrar det. Har du ljus hy och blont hår passar du i ljusare glansnyanser. Mattare hud och mörkt hår kombineras snyggt med lite mörkare och extra glittriga läppglans.

Liquid Lipstick – den nyaste trenden

De flesta kosmetikkedjor har en avskild avdelning för läppglans. Där hittar man oftast kollektioner från Anastasia, Smashbox, Nyx och Clarins. Lite dyrare varianter erbjuds av Elizabeth Arden och Lancome.

Det kommer inte som en överraskning att kosmetikaindustrin satsar mer och mer på att utveckla och hitta nya produkter man kan välja mellan. Den senaste trenden inom läppartiklarna kallas för liquid lipstick. Det är en blandning mellan läppglans och läppstift. Produkten ser ut som läppglans men täcker som ett läppstift. Med andra ord pratas det om ett flytande läppstift som finns både i matt och glansig struktur. Det bästa med artikeln är dess långa hållbarhet.Liknande sökningar
Bare Minerals Läppglans
Burt´s Bees Läppglans
Ciaté Läppglans
Clarins Läppglans
Clinique Läppglans
Elizabeth Arden Läppglans
IDUN Minerals Läppglans
IsaDora Läppglans
Jane Iredale Läppglans
Lancome Läppglans
Lumene Läppglans
Makeup Revolution Läppglans
Max Factor Läppglans
Milani Läppglans
NYX Läppglans
Pür Läppglans
Revlon Läppglans
Shiseido Läppglans
Sisley Läppglans
Yves Saint Laurent Läppglans
Ralph Lauren Handväskor
Marimekko Brickor
InWear Byxor
La Redoute Jackor
New Look Blazers
ONLY Bomberjackor
Reclaimed Vintage Jackor
Monki Kimonoer
ASOS Omlottkjolar
Liquor N Poker Jeanskjolar