Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Läppstift

Hans Majestät – Läppstiftet

Läppstiftet är sminkvärldens kung. Att applicera det på läpparna och få känna dem vackra och fylliga tillför vår vardag ett lyckorus som få andra saker gör. Läppstiftet har varit en symbol för kvinnlighet i flera decennier och tillsammans med ögonskuggan och puder utgör det en av sminkartiklarna de flesta tjejer har i sin sminkväska.

Läppstiftets historia är gammal. Redan i antikens Egypten använde man det och dess kraft ansågs vara magisk. Då var det accepterat för båda könen att blanda ockra och vatten som man hade på läpparna. Egentligen uppfann man dagens läppstift i Frankrike under 1800-talet och dess ingredienser och alternativ har bara ökat och förbättras sedan dess.

Enorm variation

Läppstiftet sätter en önskad färg på våra läppar, gör oss piggare och snyggare både i vår vardag och när det är fest. Idag finns det oändligt många alternativ man kan välja mellan. Endast fantasin sätter gränserna. Man hittar allt från heltäckande, transparenta, glansiga till matta och halvtransparenta läppstift.

Det är inte konstigt ifall man känner sig vilsen i produktdjungeln. Använd dig gärna av färgkartor och provläppstift för att se ifall produkten passar ansiktsfärg och ögonfärg innan du köper det.

Varumärken med intressanta och varierande läppstiftskollektioner är Yves Saint Laurent, Dior och Elizabeth Arden. Alternativ som är snällare mot plånboken finner du bland KICKS och H&M’s egna kosmetikprodukter.

Anpassa efter ditt önskemål

Vilket läppstift du ska satsa på beror helt och hållet på dina egna önskemål och vilken effekt du är ute efter. Mattare läppstift har mer pigment och håller bättre än de som är mer krämiga. Torra läppar behöver däremot krämigare konsistens för att inte torka ut ännu mer. Naturliga läppar får man lättast genom att applicera glansigare läppstift. Nackdelen med det alternativet är att de är mindre hållbara. Satsar du på en intensivare färg kan du även använda en läpp penna.Liknande sökningar
Bare Minerals Läppstift
By Terry Läppstift
Clarins Läppstift
Estée Lauder Läppstift
IsaDora Läppstift
Jane Iredale Läppstift
Lancome Läppstift
Loreal Läppstift
Lumene Läppstift
Max Factor Läppstift
Maybelline Läppstift
Milani Läppstift
NYX Läppstift
OFRA Cosmetics Läppstift
Revlon Läppstift
Shiseido Läppstift
Sisley Läppstift
Viva la Diva Läppstift
Wet N Wild Läppstift
Yves Saint Laurent Läppstift
Pieces Sjalar
Hasta Plisségardiner
BUBBLEROOM Jazzbyxor
JDY Rutiga byxor
NLY Kostymbyxor
William Baxter Chinos
La Redoute Skinnjackor
Levis Högmidjade jeans
Reclaimed Vintage Jeans
lindbergh Kavajer