Filter för Mascara

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Clinique mascara

Clinique - The Power of One
Kosmetikaföretaget Clinique startades år 1968 och var det första företaget som skapade smink i samarbete med hudläkare. För att ta fram parfymfria och allergitestade smink- och hudvårdsprodukter har Clinique legat i med forskningen. Clinique har blivit en av de mest pålitliga sminkföretagen tack vare deras regel ”The Power of One”. Denna regel innebär att varje produkt måste testas på 600 olika personer minst 12 gånger; det vill säga totalt 72 000 testtillfällen. Uppstår det en enda allergisk reaktion under dessa appliceringar så börjar de om från början. På så sätt försäkrar sig Clinique om att just ditt läppstift eller din mascara inte ger dig en allergisk reaktion.

Clinique mascara - långa fransar och intensiv blick
Clinique mascaror är säkra att använda för personer med känsliga ögon och de som använder kontaktlinser. Utöver det faktum att Cliniques sminkprodukter alla allergitestas och är 100% parfymfria, så är de också superbra. Clinique Mascara är känd för att komma i en enkel och smal förpackning, men med ett kraftigt innehåll. Några få svep med borsten ger dig långa och vackra fransar. Den som önskar mer volym får även det, och därmed minskar behovet av lösfransar. Söker du en mascara som håller länge ska du investera i Clinique Lash Power. Den håller upp till 24 timmar och klarar av regn, vind, tårar och svett utan att rinna eller smula.

Vikten av en bra mascara
En dålig mascara kan förstöra en hel sminkning. Mascara av billig kvalitet kommer snabbt att börja rinna och fläcka under ögonen. Inte alls snyggt när man ska gå på fest! En annat fara med osäkra mascaror är att fransarna förstörs då de lätt torkas ut och bryts av. Efter en tid får man stubbiga och spröda ögonfransar. Det är därför bättre att investera i en ordentlig mascara. Det må vara något mer kostsamt, men man slipper lägga pengar på fransbehandlingar vilket i längden blir mycket dyrare.

Hur man bäst använder en mascara - tre grundregler
Mascaran kan vara en perfekt sista touch eller förstöra hela sminkningen. Så här tar du vara på din mascara:
Välj rätt sort. Varje mascara är gjort för olika behov. Det finns borstar som förlänger dina fransar, borstar som ger dina fransar mer volym eller som böjer dem. Varför inte en kombination? Beroende på önskad effekt kan du köpa något just för dig och undvika besvikelse.
Använd mer än ett lager. Vill du att dina fransar ska synas och ha mer volym räcker det inte med en applicering. Det första lagret måste vara helt torrt innan man stryker på mer mascara, annars bildas det klumpar och fransarna klibbar ihop. Så vänta med tålamod till det torkat helt.
Se till att din mascara inte torkar ut! När man för borsten in och ut ur hylsan flera gånger så skickar man in luft som i sin tur torkar ut mascaran. Då kommer den att smulas och spricka när den appliceras. En smartare teknik är att stoppa ner borsten i hylsan och göra små cirkulära rörelser för att fånga mascaran.
Med dessa grundtips kommer du att kunna använda din Clinique mascara utan problem och med goda resultat!

Liknande sökningar
Clinique Skönhet och hälsa
Clinique Dagkräm
Clinique Hudvård
Clinique Smink
Clinique Concealer
Clinique Foundation
Clinique Läppglans
Clarins Mascara
IsaDora Mascara
Jane Iredale Mascara
Lancome Mascara
Loreal Mascara
Lumene Mascara
Max Factor Mascara
Maybelline Mascara
NYX Mascara
Rimmel Mascara
Sisley Mascara
Clinique Primer
Clinique Puder
Kai Skalknivar
SATAKE Santokuknivar
Spira of Sweden Kanallängder
Love Långärmade blusar
Blåa Byxor
Studio Total Cargobyxor
Diesel Jackor
Hollies Vinterjackor
Missguided Bomberjackor
Bershka Kjolar