Ögonbrynsfärg

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ögonbrynsfärg

Ögonbrynsfärg – mer färg för dina ögonbryn

Har du bleka ögonbryn som knappast syns eller gillar du inte din naturliga ögonbrynsfärg? Då är du en av många och lösningen finns runt hörnet. Ögonbrynsfärg är den perfekta kosmetiska produkten som tillför färg åt dina ögonbryn. Effekten varar mellan fyra till sex veckor och det finns en del olika produkter som man kan välja emellan. Använder du dig av en färgad mascara såsom blå eller grön ska du se till att färgen du väljer för dina ögonbryn inte bryter mot dina övriga stylingsprodukter. Ögonpennor hittar du här.

Rengöring i fokus

Det viktigaste att tänka på innan en färgbehandling påbörjas är att rengöra ögonbrynen väl med hjälp av en rengöringslotion som inte är oljebaserad. Om huden i pannan är solbränd eller om du plockat ögonbrynen dagen innan bör en behandling undvikas för att inte irritera huden ytterligare. Applicering av färgen sker med en borste och för noggrannhetens skull bör man även markera färgen med en manikyrpinne. På det sättet jämnas färgen ut och följen ögonbrynens form.  Läs noga hur länge färgen ska verka innan den tvättas bort. Vanligtvis behöver man ha den 5-10 minuter. Då blandningen oftast innehåller väteperoxid ska man inte låta den komma i ögonen.

När du vill framhäva ögonbrynen

Ögonbrynsfärgen framhäver dina ögonbryn och får dem att synas bättre. Den förändrar ens ansiktsdrag och gör dem tydligare och vackrare. Contouring är ytterligare ett sätt att synliggöra vissa ansiktsdelar. Sminktekniken låter oss förminska eller förstora exempelvis våra kindben eller haka. Visserligen handlar det inte om en effekt som varar i flera veckor som ögonbrynsfärgen men resultatet håller vanligtvis hela dagen.

Coloran är en permanent ögonbrynsfärg tillverkad Sverige. Det är en klassisk produkt med hållbar formula och långvarigt resultat. Du hittar den i KICKS och Åhlens men även i vissa apotek som säljer kosmetikprodukter. Ett annat känt varumärke är Depend Ögonbrynsfärg.Liknande sökningar
Depend Ögonbrynsfärg
NYX Ögonbrynsfärg
By Malene Birger Väskor
Höganäs Keramik Assietter
QED London Blommiga blusar
Happy Holly Leggings
QED London Cargobyxor
ONLY Jackor
Abercrombie & Fitch Jeans
VILA Jeanskjolar
mbyM Omlottklänningar
Noisy May Midiklänningar
Abercrombie & Fitch Myskläder
Röda Tröjor
Reebok Strumpor
Salming Strumpor
Moschino Undertröja
Clean Eau de parfum
Jimmy Choo Eau de parfum
FACE Stockholm Läppstift
Gröna Skor
London Rebel Stövletter med kilklack
Anastasia rea
Ardell rea
Clinique rea
Collistar rea
Depend rea
E.l.f rea
Elizabeth Arden rea
Helena Rubinstein rea