Ögonskuggor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ögonskuggor

Ögonskuggan – ögonlockens mästare

Ögonskuggan är sminkvärldens mest omtalade produkt. Den appliceras på ögonlockarna och tillsammans med eyeliner och mascara skapar den effektfulla, vackra och oförglömliga ögon. Färgerna, nyanserna och glansstyrkan på ögonskuggorna som erbjuds av kosmetikkedjorna är oändliga. Med hjälp av den rätta ögonmakeupen kan damerna framhäva, förstora eller förminska ögats kontur och form. Den ger dussintals möjligheter till att få ögat att se ut precis som man önskar.

Olika tekniker – olika effekter

Hur man applicerar ögonskuggan spelar en väsentlig roll för dess slutliga resultat. Om man är nybörjare men gärna vill lära sig göra en proffsig ögonmakeup ska man först och främst bestämma sig vilken effekt man eftersträvar. Att förstora ögonen görs enklast med skimrande highlighter, ljus helst vit kajalpenna och några få skuggor i globlinjerna. Har man djupt sittande ögon som måste framhävas är det bra att applicera ljusa toner över ögonlocket. Mandelformade och större ögon förminskas genom att lägga en mörk skugga över hela ögonlocket. Känner man sig osäker vad som är rätt och fel kan man hitta väldigt bra information om olika tekniker på nätet. De flesta modetidningar har egna sminkproffs som gärna lägger ut sina tips och trix som man kan ta del av.

Framhäv rätt färg

Ögonskuggorna går hand i hand med ens klädsel. Att matcha färgen på din ögonmakeup med den utvalda outfiten kan göra hela ditt utseende mer komplett och snyggt. För att göra rätt är det bra att bestämma sig vilken klädfärg som ska framhävas. Satsar man på neutrala gråa eller mörka plagg kan ögonskuggorna gå i samma nyanser. Under sommarmånaderna väljer många lite starkare färger. En gul klänning eller ljuslila blus kan matchas perfekt med lite ljusare ögonskuggsfärger som går i samma toner. Men har man en accessoar vars färg skiljer sig från den övriga klädseln kan ögonskuggan följa den tonen istället. Till exempel en snygg mörkröd väska kan matchas perfekt med en vinröd ögonskugga.Liknande sökningar
Bare Minerals Ögonskuggor
Cailyn Cosmetics Ögonskuggor
Clarins Ögonskuggor
FACE Stockholm Ögonskuggor
FÄRG Ögonskuggor
Glo Skin Beauty Ögonskuggor
IDUN Minerals Ögonskuggor
IsaDora Ögonskuggor
Jane Iredale Ögonskuggor
Lancome Ögonskuggor
Makeup Revolution Ögonskuggor
Make Up Store Ögonskuggor
Maria Åkerberg Ögonskuggor
Max Factor Ögonskuggor
Milani Ögonskuggor
NYX Ögonskuggor
OFRA Cosmetics Ögonskuggor
Palina Ögonskuggor
RMS Beauty Ögonskuggor
Wet N Wild Ögonskuggor
Eastpak Resväskor
Herschel Supply Co Väskor
Aida Assietter
OX DENMARQ Sidobord
Hasta Veckbandslängder
Adidas Leggings
daisy street Kappor
Monki Slitna jeans
JDY Midikjolar
Pimkie Plisserade kjolar