Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Primer

Primer – sminkgrundernas grund

Primer är en sminkprodukt som används i ansiktet efter din hudvård men innan sminket. Den förminskar rodnaderna och jämnar ut huden. Vissa artiklar tillför även en mjuk vacker lyster. Primer gör att din ansiktshud ser snyggare ut och dessutom fungerar den som en bra sminkgrund. Det är primers förtjänst till att din foundation och ditt puder fastnar bättre och har längre hållbarhet. En av produktens huvudingredienser är silikon vilket gör den lätt att applicera. Primer gör porerna mindre och skapar finare ansiktslinjer.

Applicera helst med fingertoppar

Ansiktet behöver ett bra underlag innan man börjar behandla det med puder, rouge, och diverse andra sminkprodukter. Primer är just det underlaget. Placera den gärna efter ansiktskrämen men före foundation. Det bästa och enklaste sättet för applicering är med fingertopparna. Föredrar man en pensel eller svamp går det också bra. Ett naturligt resultat får man oftast ifall primer smörjs in innan ansiktskrämen hunnit torka helt. På så sätt blir huden slätare. Produkten kan lugnt användas både vid fet och torr eller känslig hud.

Massera inte för länge

Ett praktiskt råd vid användning av primer är att inte massera in den för länge. Stryk skonsamt huden med fingertopparna och inarbeta produkten bara en kort stund. För lång massage kan leda till att silikonen i artikeln klumpar sig när du ska börja sätta ditt sminkunderlag. Använd gärna primers med olika effekt beroende på vilken ansiktszon du smörjer. Fuktgivande alternativen ska helst sättas runt ögonen. Mer fettiga zoner runt näsan och hakan ska behandlas med mattgörande primers.

Estée Lauder, Helena Rubinstein och Face Stockholm är tre varumärken att ha i åtanke vid val av primer. Clarins Instant smooth perfecting touch rekommenderas för damerna med lite känsligare hud. Lumene Face makeup base är en artikel som går snabbt in i huden och ger vackra linjer.Liknande sökningar
Anastasia Primer
Bare Minerals Primer
Clarins Primer
Clinique Primer
E.l.f Primer
Elizabeth Arden Primer
Filorga Primer
IsaDora Primer
Jane Iredale Primer
Loreal Primer
Lumene Primer
Makeup Revolution Primer
Max Factor Primer
Maybelline Primer
Milani Primer
NYX Primer
OFRA Cosmetics Primer
Pür Primer
Rimmel Primer
Shiseido Primer
Jack & Jones Solglasögon
Hollister Blusar
Ivyrevel Blusar
MANGO Orrebyxor
Burton Menswear Slim jeans
Just Junkies Slitna jeans
Closet London Plisserade kjolar
Free People Minikjolar
Missguided Midikjolar
Paper Dolls Omlottklänningar