Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Puder

Puder för jämnare hud

Puder är en kosmetikprodukt som används främst i ansiktet för att dölja ojämnheter och osynliggöra ansiktets små skönhetsfel. Puder har funnits redan i antikens Rom och innehöll bland annat kalk och blyvitt. Det är Frankrike som välkomnade produkten in till Europa. Det var 1500-tal och det användes för att göra både perukerna och ansikten helt vita. Det kommer inte som en överraskning att puders huvudingrediens var vetemjöl.

Sedan dess har denna skönhetsartikel utvecklats till att bli en av kosmetikaindustrins mest viktiga produkter. Idag tillsammans med foundation och concealer ser puder till att damerna får en vacker, jämn och hållbar hudton.

Matt och snygg ansiktsfärg

Puder tillverkas både i lös och kompakt konsistens. Färgskalorna är många och det kan kännas tufft att välja rätt i produktdjungeln. Står valet mellan ett ljusare och mörkare alternativ så är det bäst att alltid satsa på den ljusare. Puder tenderar att tillsätta lite mörkare hudfärg vid värme. Det viktigaste är att produkten inte ska synas på ansiktet, det ska bara tillsätta en jämnhet för huden och få den att se vacker och felfri ut. Vintermånaderna innebär oftast att blekare hudton. Vill man få lite färg i ansiktet är solpuder en bra variant då det sätter lite extra toning på den vinterbleka hyn. Ett av de mest populära pudermärkena är bareMinerals.

Köp en mjuk puderborste

Oberoende av om du väljer en lös eller kompaktpuder ska du helst använda dig av en mjuk puderborste (så se till att skaffa en sådan ifall du inte redan har en). Make-up svamparna rekommenderas inte speciellt om puder ska appliceras på foundation. Borsten ska stoppas lätt i pudret och slåss av mot kanten så det inte blir för mycket på samma gång. Börja alltid närmast halsen och uppåt i ansiktet. Applicera helt med cirklande rörelsen för att inte få pudersträckor. Oljiga ansiktspartier ska helst ha lite extra puder för att täckas helt.Liknande sökningar
Bare Minerals Puder
By Terry Puder
Clarins Puder
Clinique Puder
E.l.f Puder
FACE Stockholm Puder
IDUN Minerals Puder
IsaDora Puder
Jane Iredale Puder
Loreal Puder
Lumene Puder
Makeup Revolution Puder
Make Up Store Puder
Maria Åkerberg Puder
Maybelline Puder
Milani Puder
NYX Puder
Rimmel Puder
RMS Beauty Puder
Shiseido Puder
Tiger of Sweden Väskor
Claus Holm Stekpannor
Röhnisch Bikinis
Jaded London Jeansjackor
Liquor N Poker Jeansjackor
Noisy May Vårjackor
FREDDY Skinny jeans
Pieces Slitna jeans
ASOS Kjolar
La Redoute Omlottkjolar