Sminkväskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sminkväskor

Sminkväskor – sminkets hjälpreda

Läppstift, mascara, glans och ögonskugga, det är fyra ”måste-ha-i handväskan” stylingsartiklar. Utspridda i handväskan tillsammans med plånboken, filofaxen, mobilen och T-bana remsan gör dem svåra att hitta. Det är här sminkväskan blänker med sin fulla glans. Denna praktiska accessoar är väldigt användbar när du vill ha alla nödvändiga smink och sminktillbehör på en och samma plats. Oberoende om det handlar om en mindre necessär som du kan ha med dig överallt eller en lite större variant som passar bra för semesterresor när du ska ha mer produkter med dig.

Svarta sminkväskor

Sminkväskorna tillverkas oftast av hållbart tyg fodrat inuti för att skapa ett bättre skydd åt stylingsartiklarna. Necessären ska se till att sminkprodukterna inte fuktas eller skadas på något sätt. Den klassiska sminkväskan är svart och ganska liten.  Färgen passar både handväskan och är lätt att matcha med ens klädsel. Självklart är inte den svarta färgen ett måste. Idag finns det oändliga varianter – blommiga, turkosa, leopardmönstrade, chockrosa och pudergråa.

Organisera rätt

DAY Birger et Mikkelsen och Royal RepubliQ är två varumärken vars produkter glänser med stil och elegans. MAC, Ted Baker och Even&Odd är ytterligare några företag som står för bra kvalité.

Öppnar man en necessär hittar man oftast flera avdelningar inuti. Bortfodralet håller sminkborstarna på plats. Vidare finns det en liten del där man kan stoppa sitt läppstift eller läppglans i. Resten av sminket och sminktillbehöret brukar ligga fritt i sminkväskan. Skulle du vilja ha koll på vad det finns i necessären utan att behöva öppna den ska du välja ett genomskinligt alternativ. Satsa gärna på en neutral färg, en sådan som inte blir omodern för fort och som du själv inte kommer att tröttna på. Mörkare varianter tål mer smuts och slit än ljusare sminkväskor. Köp ingen stor necessär speciellt om du ska ha den i handväskan.Liknande sökningar
Victorinox Väskor
Lindberg Strandkläder
Weekday Manchesterbyxor
New Look Stretch jeans
Selected Omlottkjolar
AllSaints Långklänningar
Desigual Chiffongklänningar
Gina Tricot Långärmade klänningar
Barbour Skjortor
New Look Skjortor
Brave Soul Linnen
Carhartt WIP Linnen
Timberland Tröjor
Y.A.S Stickade tröjor
Burberry Eau de toilette
Amika Hårprodukter
Pür Läppennor
Shiseido Läppglans
OFRA Cosmetics Läppstift
Puma Skor
Bloomingville rea
Edblad rea
Finlayson rea
House Doctor rea
Marimekko rea
Meraki rea
Artwood rea
Barbour rea
Birkenstock rea
Books rea