Träskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Träskor

Lantisarna på catwalken: Träskor & clogs

Dagen lider mot sitt slut. Pigorna har mjölkat färdigt, och trötta tar de av sig sina träskor och sticker fötterna i den våta mossan de lagt vid dörren. Mossan känns skön och fräsch efter många timmar på språng i träskorna. Föga anar de att, flera decennier i framtiden, kommer deras vardagsskor att vara bland de mest eftertraktade på modevärldens högsta scen: catwalken. 

Det som förr i tiden ansågs vara klumpiga och obekväma tofflor har idag utvecklats till en trend som passar till allt och alla. Träskor & clogs syns idag på stan och på stranden, festen, utflykten och även hemma. De senaste utvecklingarna inom skodesign har gjort dessa traditionella skönheter ännu bekvämare för dina fötter, så du kan rocka en klassisk boho look hela dagen utan att få skavsår eller ont i fötterna.

Nordisk tradition – med edge

Uppnå den perfekta balansen mellan traditionellt och modernt för att skapa den perfekta sommaroutfiten: Ett par högklackade sandaler med träsula passar utmärkt till en vid blus och en midikjol i pastellfärger. Fläta håret lite löst och låt lockarna leka i vinden för en retro look som andas solsken och havsluft. Sätt pricken på i:et genom att sticka några blommor i håret om du känner för det! Känner du för en något tuffare look: pröva att kombinera träskor med blommönster med ett par utsvängda byxor och en jeansjacka.

Så tar du hand om dina träskor & clogs

Sulan på riktiga träskor är tillverkad av trä – oftast al, björk eller bok – och det är just detta som ger skorna deras typiska boho-look. Regelbunden användning gör för en ännu skönare passform, eftersom träet absorberar fukt från fotsulan och förbättrar passformen. Detta betyder dock att du måste ta hand om dina träskor på rätt sätt: undvik helst leriga och våta omgivningar, och låt skorna torka långsamt om de råkar bli blöta. På så sätt ger du dina träskor & clogs ett långt liv, och kan rocka flera olika tidlösa looks under de år som kommer.Liknande sökningar
Blåa Träskor
Birkenstock Träskor
Crocs Träskor
Gröna Träskor
Gula Träskor
Röda Träskor
Rosa Träskor
Svarta Träskor
Pieces Väskor
Alessi Dessertskedar
SATAKE Stekpannor
Ilse Jacobsen Blusar
Masai Capribyxor
Reima Vinterjackor
Wrangler Stretch jeans
TFNC Kjolar
ASOS Chiffongklänningar
ASOS Långärmade klänningar
QED London Festklänningar
Y.A.S Sommarklänningar
Name it Shorts
Free People Jeansshorts
Sixth June Tröjor
KMS Balsam
RMS Beauty Highlighter
Steve Madden Ankelboots
COACH Loafers
Billi Bi Slip in
Bioline rea
Birkenstock rea