Boots

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Boots

Boots är modeversionen av den klassiska kängan

Boots är en blandning av en låg typ av stövlar, kängor och vinterskor. Det finns egentligen inga fasta regler för hur en boot ska se ut, den kan ha lite olika snörning och design, men regeln som gäller är att den inte ska gå längre upp än till ankeln. Någon form av boots har funnits i princip så länge vi har använt moderna skor, och sedan det började bli mode i skor har det kommit mängder av boots till affärerna. Det är framför allt en sko man har de kallare månaderna, men det är också vanligt att man drar på sig ett par boots på försommaren, om de inte är väldigt varma såklart. Boots hittar du från kända märken som Dr Martens, Converse och Michael Kors.

Matcha med bootcut, såklart

Den som har köpt ett par byxor med bootcut borde såklart matcha dem med ett par snygga boots. Att ett par byxor, ofta jeans, är i bootcut betyder att de är lite kortare än vanliga byxor – så att du ska kunna visa upp dina snygga skor. Byxorna slutar precis där skon tar vid, så att man får en snygg siluett och skorna framhävs på bästa sätt. Boots är naturligtvis snyggt också med andra kläder som komplement, det är särskilt fint att ha ett par lite rejälare boots till en skir klänning, det skapar en bra och snygg kontrast.

Modesko i alla väder

Tack vare att boots ofta är gjorda i naturmaterial, och ibland till och med vattentäta material, är de redo att användas i alla väder. Boots har ofta en bred, ganska låg klack, vilket gör att de är perfekta att använda när gatorna är lite hala och blöta från höstregn. Det passar också fint att ha sina boots på vintern, även om de ofta inte är fodrade. Dra på ett par tjockare strumpor och använd bootsen hela december igenom, det kommer du knappast ångra. Boots finns oftast i dova färger som brunt, mörkrött och svart, färger som är lätta att matcha med resten av garderoben.Liknande sökningar
Burton Menswear Chelsea boots
Burton Menswear Chukka boots
Clarks Desert boots
Dr Martens Ankelboots
Dr.Martens chelsea boots
Glamorous Ankelboots
London Rebel Ankelboots
Missguided Ankelboots
New Look Ankelboots
New Look Chelsea boots
Office Ankelboots
Park Lane Ankelboots
Raid Ankelboots
Steve Madden Ankelboots
Studio Total Chelsea boots
Timberland Chukka boots
Truffle Collection Chelsea boots
Truffle Collection Cowboy boots
UGG Ankelboots
Vagabond Ankelboots
Helly Hansen Väskor
Victorinox Santokuknivar
Billabong Bikinis
Monki Randiga blusar
BUBBLEROOM Byxor
UNIQUE21 Jackor
Replay Slitna jeans
Ilse Jacobsen Kjolar
ICHI Midiklänningar
UNIQUE21 Långklänningar