Cut-out boots

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Cut-out boots

Cut-out boots: Bortom alla årstidsgränser

Stilrena och fulla av personlighet. Ett basplagg i garderoben. Kan kombineras med vad som helst. De mångsidiga cut-out bootsen är en kombination mellan tuffa läderboots och fräscha, feminina sandaler. De funkar perfekt för de där dagarna då du kanske påminner dig själv om en lök – du lämnar huset i morgonkylan, iklädd femtielva plagg som du under dagens lopp kommer att ta av en efter en. Riktiga boots passar ju perfekt till den vintriga morgonlooken, men de blir alldeles för mycket till de fräschare inre lagret som du senare kommer att rocka. Och sandaler är ju ursnygga, men du vill ju inte frysa om fötterna i onödan om det så handlar om ett par timmar. Det är då mellanstadiet cut-out boots kommer till sin rätt.

Cut-out boots till din undsättning

Sommaren bleknar bort, och höstens isiga fingrar börjar gripa tag om morgontimmarna. Men du vet att vädret bara luras – vid lunchtid kommer du att drypa av svett igen. Så du tar på ett par strumpor och dina cut-outs för att komplettera din lager-på-lager stil – der är ju bara att ta av strumporna och jackan sen när det blir varmt. Ett par snygga cut-outs i svart med nitar på skapar den perfekta rocker chic-looken om du kombinerar dem med håliga jeans och en tröja med ditt favoritbands logotyp. Vik upp byxslutet för lite extra personlighet. Sätt på en vackert mönstrad halsduk, sätt upp håret i en rufsig knut och komplettera med en jacka i svart läder och matchande nitar. Glöm inte pricken på i:et: solglasögonen som talar om en cool, självsäker personlighet.

Edgy boho-stil med cut-outs

En riktigt skön sommardag kan du glömma allt vad lager på lager heter och ändå rocka dina cutouts. Pröva att kombinera dem med en luftig och skön kort sommarklänning, och låt håret vara utsläppt och en gnutta tilltufsat i topparna. Komplettera med solglasögon och kanske ett par fjäderörhängen, så har du en edgy boho-chic look som framhäver långa och snygga ben och hyllar sommaren och ledigheten.Liknande sökningar
Adidas Handväskor
Versace Portföljer
Gense Kaffeskedar
Ridå Metervaror
ASOS Militärbyxor
Selected Fritidsbyxor
Selected Rutiga byxor
Jack & Jones Bomberjackor
Brave Soul Klänningar
Minimum Omlottklänningar
Pieces Spetsklänningar
Sisters Point Spetsklänningar
By Malina Skjortor
Ilse Jacobsen Toppar & Tunikor
Blåa Träningskläder
Make Up Store Foundation
Viva la Diva Läppstift
Truffle Collection Boots
Green Comfort Skor
Steve Madden Skor
Bershka rea
Crocs rea
Dr Martens rea
Dune rea
Glamorous rea
H by Hudson rea
London Rebel rea
Monki rea
New Look rea
Palladium rea