Björn Borg skor

Filter för Skor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Björn Borg skor

Björn Borg - skor med historia
När vi hör namnet Björn Borg tänker vi genast på sköna sportkläder, praktiska underkläder och bra skor. Det ligger en lång historia bakom. Allt började med tennislegenden Björn Borg som under 50-talet gjorde succé och blev århundradets idrottare. Rohdi Heintz insåg behovet av att ha rätt sko när man spelar tennis och andra sporter, och började designa sportskor och -kläder. Redan år 1984 lanserades den första kollektionen. Han döpte märket till Björn Borg i tennisspelarens ära.
Idag har Björn Borg de bästa tennisskorna. Men deras sortiment begränsar sig inte till sportskor. Du kan hitta skor för alla tillfällen och väder; snygga läderstövlar, badtofflor och allt däremellan. Det är bara att välja efter tycke och smak.

När sköna skor är ett måste
Alla vet vi hur avskyvärt det är att ha ont i fötterna på grund av obekväma skor. Sådana där skor som ser så fina och trevliga ut på hyllan i skoaffären, men som bestämmer sig för att hugga i tårna och flå fotsulan när man köpt dem. Du behöver inte lida sådana besvär med Björn Borg skor. Alla skor är designade för att ha fin passform och vara sköna att gå i. Du kan gå flera mil i ett par bekväma skor, och det är målet Björn Borg strävar efter. Man har blandat rätt material i sko och sula för att göra sportskorna flexibla och lätta, vilket är nödvändigt för den målinriktade idrottaren.
En vintersko som har en köldisolerande sula är någonting du kommer att uppskatta under de där kalla och gråa vinterdagarna. Snygga boots kommer att ge elegans åt outfiten du har till jobbet.

Tre par skor
Så klart borde det inte finnas någon begränsning på hur många par skor man har, men ska vi vara praktiska så är det bra att tänka på ”regeln av tre”. Den går att anpassa till varje årstid. Tre par skor. Tre tillfällen. Tre Stilar.
Varför tre par skor? I norden har vi fyra olika årstider som vi bör anpassa oss till. När sommaren försvinner tar vi fram varma kängor och stövlar och vice versa. Med åtminstone tre par skor för varje årstid, kan man alltid matcha sin outfit väl från topp till tå. Det första paret ska vara sköna, sportiga och klassiska. Ett par skor man kan ha när man ska ut på promenad, eller träna. Det andra paret ska vara informella, men ändå ha det där stänket av elegans. Kanske sneakers eller tennisskor i en unik färg eller mönster för de där dagarna som man vill se snygg ut utan att gå i högklackat. Det tredje paret ska passa till finstunder. Under sommaren kan det passa med pumps och chic:a sandaler. Under den kalla årstiden tar vi fram eleganta stövlar eller stövletter. Klack är alltid elegant! Stövlarna kommer att hålla dig varm och sätta pricken över i:et när du ska ut med arbetskamraterna efter jobbet.
Håller du dig till dessa tre par skor för tre olika tillfällen och stilar, kommer du alltid att ha en komplett look!

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Sportväskor
Björn Borg väskor
Väskor från Guess
Michael Kors väskor
Ralph Lauren väskor
Björn Borg Träningsshorts
Björn Borg Träningströjor
Kalsonger från Björn Borg
Adidas skor för damer
Converse barnskor
ECCO herrskor
Michael Kors skor
Nike damskor
Rieker skor
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
ASICS Löparskor
Nike fotbollsskor
Nike Löparskor
Levis Ryggsäckar
Love Moschino Ryggsäckar
Abercrombie & Fitch Byxor
Scotch & Soda Byxor
VILA Kostymbyxor
G-Star Jeansjackor
Sail Racing jackor
InWear Kavajer
Free People Maxikjolar
Goddiva Långärmade klänningar