Converse barnskor

Filter för Skor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Converse barnskor


Converse – klassiskt och tidlöst

Converse är ett amerikanskt företag som funnits sedan början av 1900-talet. Det var en amerikansk man, Marquis Converse, som startade tillverkningen av dessa skor med gummisula år 1908. Märkets framgång var mycket tack vare basketspelaren Chuck Taylor som använde dem på plan.  
År 2003 blev Converse uppköpta av Nike, men de har behållit sin företagsanda. Företaget tillverkar tidlösa skor som står för bra kvalité, komfort och hållbarhet. Converse skor barn och för vuxna passar för alla tillfällen och personligheter. Ung som gammal, tjej som kille, hipster som hårdrockare. Du kan köpa dig ett par Converse och bära dem med stolthet oavsett om du är 2 eller 90 år gammal.
 

Converse skor barn blir aldrig omoderna

 

Converse skor barn kan man aldrig anklaga för att bli omoderna. Deras tidlösa modell har hållit år efter år, säsong efter säsong sedan företagets begynnelse. Därför är just dessa skor ett utmärkt val; det är noll risk för köpånger helt enkelt. Väljer du att införskaffa ett par snygga rosa Converse barn skor till din tonåring kommer du knappast att höra ”Varför köpte du de här? Dem kommer jag aldrig att ha på mig!” utan du får en glad dotter som dessutom är snygg om fötterna. Glada barn vill vi alla ha.

Ytterligare en anledning att köpa dem är att de passar till allt. Jeans, shorts, byxor, kjol eller byxdress spelar ingen roll. Converse går snyggt ihop med alla stilar tack vare sin fina passform och det stora färgutbudet.

Med ett par Converse barn skor slipper ditt barn skavsår då skorna är mjuka och anpassar sig efter foten. Det är en skomodell som bevisat sig att vara ovanligt skonsam mot fötterna. Även de minsta kan ha dem då deras canvastyg gör att även den ömtåligaste hälsena slipper skavsår.

 

Köp skor barnet inte behöver vara rädd om
Bland det tråkigaste som finns är att investera i skor som barnen måste vara rädda om. Vi vet alla att de aldrig är rädda om sina kläder och skor. Därför är Converse ett bra val. Själva canvastyget är tåligt och är lätt att rengöra. För de modigaste kan även tvättmaskinen komma väl till hands. Ett skonsamt tvättprogram kan rengöra skorna utan några problem. Vill du undvika extra tvätt kan du med gott samvete låta barnet gå i skorna som de är; de förlorar inte sin charm.
En annan orsak att skaffa Converse skor barn är att de inte kostar så mycket. Med tanke på att barnen växer ifrån sina skor relativt snabbt känns det rätt onödigt att spendera en massa pengar på något de kommer kunna ha endast en säsong. Handlar du ett par Converse till dig själv som vuxen är ju saken annorlunda. Du kan använda dem så länge du vill då de som sagt aldrig går ur mode. Hur roligt vore det inte att ha egna Converse som passar ihop med barnets? En riktigt cool idé!

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Sportväskor
Björn Borg väskor
Väskor från Guess
Michael Kors väskor
Ralph Lauren väskor
Converse T-shirts
Adidas skor för damer
Björn Borg skor
ECCO herrskor
Michael Kors skor
Nike damskor
Rieker skor
Converse Canvas sneakers
Converse Höga sneakers
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
ASICS Löparskor
Nike fotbollsskor
Nike Löparskor
New Balance Hattar
Pillivuyt Salladsskålar
Miyabi Kockknivar
Easy living by Martinsen Matbord
Glamorous Bikinis
Gröna Blusar
Soyaconcept Byxor
Gula Kjolar
InWear Chiffongklänningar
Junarose Skjortklänningar