ECCO herrskor

Filter för Skor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

ECCO herrskor

ECCO – med en dröm om design, form och funktion

Danska Karl och Birte Toosbuy hade en dröm om att starta ett företag som producerar kvalitetskor i dansk design och med funktionell form. Drömmen blev verklighet när de lanserade ECCO 1963 i en liten by på den danska västkusten. Företaget fick sitt första stora genomslag under 1970-talet och på den vägen har det fortsatt för ECCO. När du vill ha en bra och bekväm sko i snygg design och form som håller många säsonger framåt så är ECCO än idag ditt självklara val. Varumärket har hållit för tidens tand och fortsätter att imponera med läcker design och tidlös kvalitet.

När du vill investera i ett par skor som håller länge

ECCO har bevisat att komfort kan vara lika snyggt som det är bekvämt. De ergonomiska sulorna är tillverkade med hjälp av en teknik som heter FLUIDFORM där man injicerar stötdämpande material direkt in i skoformen vid tillverkningen. Detta gör att sulan binds samman med själva skon på ett effektivt sätt vilket bidrar till att ett par ECCO skor håller i många säsonger istället för en. När du investerar i ett par ECCO skor herr så kan du vara helt säker på att du får den snyggaste designen och formen, men att de också är superbekväma på foten.

ECCO har någonting för dig oavsett vad som står på schemat

Vad du än gillar för design och form så kan du hitta det du söker när du botaniserar i ECCOS stora utbud. Det finns många snygga alternativ att välja bland oavsett för vilken aktivitet du planerar att använda skon. Vare sig du är ute efter en snygg sneaker eller en bastant känga för skogsvandringen, eller kanske ett par boots i klassisk tappning för vardag eller fest, så kan du hitta rätt bland alla ECCO skor herr sortiment.

Komplettera din look enkelt och lätt

När du vill ha stil rakt igenom gör du det bäst med hjälp av ett par snygga ECCO skor herr. Det spelar ingen roll om det är till vardag eller fest, i sortimentet hittar du massor med alternativ. Skorna fungerar till jeansen lika väl som till finbyxorna, och när vandringskittet ska på och du letar efter en bekväm och funktionell sko som fortfarande är snygg och cool så fixar ECCO biffen utan problem. Varumärkets omsorg och passion för hantverket går som en röd tråd genom verksamheten sedan starten på 60-talet och det kan du som kund dra nytta av.  

När design och form består år ut och år in

Innovationskraften i ECCO som varumärke genomsyrar alla deras skor oavsett användningsområde. Med snygg design och komfort som rättesnöre hjälper ECCO till så att dina fötter alltid mår bra. Du kan dessutom vara trygg med att skon kommer att hålla i många säsonger; ECCO ger dig kvalitet som håller för tidens tand och som aldrig fallerar. När du vill ge dig själv det bästa både i din aktiva vardag och när feststassen ska på så är ECCO skor herr melodin som alltid håller i längden.

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Sportväskor
Björn Borg väskor
Väskor från Guess
Guess Axelremsväskor
Michael Kors väskor
Ralph Lauren väskor
Adidas skor för damer
Björn Borg skor
Converse barnskor
Michael Kors skor
Nike damskor
Rieker skor
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
ASICS Löparskor
Nike fotbollsskor
Nike Löparskor
Salomon Löparskor
Under Armour Löparskor
Robert Welch Kockknivar
VILA Blusar
Carhartt WIP Cargobyxor
Good For Nothing Mjukisbyxor
Bershka Jeansjackor
Y.A.S Blazers
Threadbare Jeans
Vesper Omlottkjolar
ASOS Jeansklänningar
AX Paris Skjortklänningar