Nike damskor

Filter för Skor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nike damskor

Nike skor dam - Better For It

När man hör talas om det kända varumärket Nike så tänker man direkt på proffsiga sportskor. Även om Nike har inriktat sig på en mängd olika sportprodukter, så är det nog skor de är mest kända för. Som för resten av företagets sportutrustning, används högteknologisk vetenskap för att framkalla bekväma, praktiska och hållbara skor. Nike har varit populärt långt innan 80-talet, då Michael Jordan bar märkesskorna. Både nu och då har Nike tagit fram skräddarsydda modeller för olika sporter, som fotboll, tennis, löpning m.m.

Nike för sportkvinnan

Är man en sportig person vet man att ett bra par träningsskor är ett måste. Har man inte ordentliga skor med bra stöd och utav hållbar kvalité, kommer man snart att uppleva konsekvenserna. Därför är det en bra idé att investera i ett par riktiga skor, som Nike. Nike skor dam är ordentligt tillverkade, anpassade till utseendet för att se både tuffa och smickrande ut. Men så klart är det inte bara utseendet det handlar om. Skorna är skapade för att tåla och samtidigt ge foten stöd. Det finns därför ett brett utbud av olika sportskor i linjerna Nike Running, Nike Trainer, Nike Air Max m.fl. Vare sig man letar efter ett par fotbollskor eller sneakers till vardagen så kommer man att hitta precis det som passar.

Nike för den bekväma

Det bästa med Nike skor dam är att man inte måste vara en sporfantast för att kunna unna sig ett par snygga dojor. Ett par fräcka sneakers eller slanka träningskor passar perfekt till en avslappnad look men som samtidigt är bekväm. Är man riktigt praktisk av sig så är det bra att räkna med ett par klassiska träningsdojor eller sneakers i någon basfärg. Då kan man matcha hit och dit med olika outfits. Nike skor dam kan passa till jeans och topp, eller till en ledig klänning. Det finns ingen gräns för fantasin. För en kaxig outfit kan man matcha med ett par snygga jeans och t-shirt som man toppar av med en präktig jacka och snygga Nikeskor. Man kan välja att kombinera färgerna monokromt eller att gå i kontrast, för att visa upp skorna lite mer.

Enkla regler att följa när du ska matcha dina Nikeskor

Vare sig man handlar Nike skor dam för att man tränar någon slags sport, eller bara för att man gillar att se sportig ut så kan man följa vissa moderegler. I princip finns det tre grundläggande regler som hjälper till när man ska matcha sin outfit. 1) Tänk på färgerna. Man vill undvika att se ut som en färgglad tårta på ett barnkalas. Har man skaffat sig ett par starkt färgade skor, ska resten av kläderna vara i en mer dämpad färg. 2) Kombinera med de rätta accessoarerna. Klockor, armband, halsband måste passa skorna för en genomtänkt outfit. Vardagliga träningsskor passar med enkla accessoarer och tuffa dojor med dyrare (utseendemässigt) accessoarer. 3) Tänk på byxbenen. Man vill inte dölja skon helt. Har man satt på sig en slank modell passar tajta byxben. Vida jeans eller byxor passar bättre till breda och "klumpigare" dojor.
Följ dessa regler för en komplett och modemedveten klädstil!

Liknande sökningar
Nike kepsar
Adidas väskor
Björn Borg väskor
Väskor från Guess
Michael Kors väskor
Nike ryggsäckar
Ralph Lauren väskor
Nike jackor
Nike träningskläder
Nike Hoodies
Nike T-shirts
Adidas skor för damer
Björn Borg skor
Converse barnskor
ECCO herrskor
Michael Kors skor
Rieker skor
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
Nike fotbollsskor
Gubi Soffbord
Clothilde Gardinstänger
Pieces Blommiga blusar
UNIQUE21 Rutiga byxor
B Young Blazers
G-Star Jackor
JDY Högmidjade jeans
Replay Skinny jeans
Vita Kimonoer
Áhkká Träningströjor