Rieker skor

Filter för Skor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rieker skor

Vad står Rieker för?

Rieker tillverkar skor. Det låter enkelt men är långt ifrån det. Företagets filosofi har alltid varit att producera skor av högsta möjliga kvalitet som inte bara ser bra ut utan även framhäver din livsstil och din individualitet.

Riekers främsta styrka är att deras skor är otroligt bekväma. Dessutom reagerar företaget snabbt på de rådande modetrenderna och tenderar att veta vad kvinnor och unga människor vill ha. Allt detta gör och har gjort Rieker till ett framgångsrikt namn inom skobranschen. Produkterna står för en snygg look och hög komfort - en oslagbar kombination.
Rieker Shop är en del av Bergqvist Skor AB, grundat år 1904. Idag driver företaget 24 skobutiker i Sverige och omsätter årligen ca 200 miljoner kronor; en omsättning som motsvarar ungefär 300 000 par skor. Firmans huvudkontor och centrallager ligger på Hammarö utanför Karlstad.

Rieker- de bekvämaste av skor

Köper du ett par Rieker skor lämnar du det trånga och obekväma bakom dig för gott, samtidigt som du hälsar välkomna ett par riktigt sköna skor till dina fötter.

Våra liv nu för tiden är snabba och fulla av stress, likaså är våra fötter. Därför behöver vi mer än någonsin ett par skor som skonar fötter och själ när vi är ute på språng. Bekväma skor behöver absolut inte betyda trista skor. Rieker har sett till att leva upp till denna princip utan att kompromissa kvaliteten. Kombinationen av komfort och vacker design gör Rieker skor till världssäljare.

Varje modell anges vara byggd efter en särskild mall. Hela sortimentet är sytt med lätta och elastiska komponenter som bidrar till en barfotakänsla.

Företagets kollektioner erbjuder skor för alla tillfällen, både för män och kvinnor. Du kan välja och vraka bland sportskor, loafers, sandaler och stövlar i olika modeller och utseenden.
 

Boots, klackar och stövlar

Rieker skor står som sagt för ett stort utbud. Hösten och vintern kan du möta i deras boots eller stövlar.

Om du vill vara extra modemedveten kan du alltid satsa på ett par boots i vitt eller mörkrött, beroende på den rådande trenden för säsongen. Stöveln är en av vintrarnas allra bästa vän. Tighta såsom lite bredare syns de på catwalken inför varje kylig säsong och utlovar värme kombinerad med en snygg look. Så sant som det är sagt är ju stövlar från Rieker något att längta efter när kylan kryper in. Välj bland de strikta svarta Eleni och Derna eller köp ett par sportigare beige-orangea Derlma. Oavsett vilken variant du väljer kommer du utan tvekan att känna dig vacker.

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Sportväskor
Björn Borg väskor
Väskor från Guess
Guess Axelremsväskor
Michael Kors väskor
Ralph Lauren väskor
Adidas skor för damer
Björn Borg skor
Converse barnskor
ECCO herrskor
Michael Kors skor
Nike damskor
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
ASICS Löparskor
Nike fotbollsskor
Nike Löparskor
Salomon Löparskor
Under Armour Löparskor
Eastpak Ryggsäckar
Bloomingville Serveringsskålar
Svarta Badtofflor
Soaked in Luxury Långärmade blusar
Noak Västar
Cream Långklänningar
Boomerang Tröjor
Chiara Forthi Stickade tröjor
PS Paul Smith T-shirts
Tom Ford T-shirts