Espadriller

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Espadriller

Sommarskon par excellence

Semestern har just börjat. Solen skiner och vinden doftar sommar långa vägar. Glad går du runt och nynnar på senaste sommarplåga medan du förbereder dig för en outing på stan. En härligt luftig skjortklänning skulle passa jättebra, tänker du, och du flätar håret lite löst så att vinden kan leka med dina lockar. Du ser över din skosamling – vad ska du ha på fötterna? Det skulle vara skönt med ett par skor som var lika somriga som flipflops, men en gnutta finare, sådana som du tar av dig för att kunna dansa barfota i gräset och sen tar kort på där de står och väntar på dig bara för att de är så fina. Espadriller heter de, och du kommer garanterat att hitta din favoritmodell.

Arbetarskor från Medelhavsområdet

Espadriller har fått sitt namn från materialet som sulan tillverkas av, ett slitstarkt Medelhavsgräs som heter esparto. Sulan formas efter din fot, vilket garanterar en skön passform – och skon blir bara bättre ju oftare du använder den. I början var ju espadriller vanliga arbetarskor – de kunde sitt, de katalonska arbetarna – men så fort resten av världen upptäckte dem spred espadrillernas popularitet sig som en eld och alla ville bära de sköna semesterskorna. Tack vare detta är det nu möjligt för dig att hitta espadriller i dina favoritfärger och modeller, så att alla modeälskare på semester kan fixa en alldeles egen men ändå hypermodern look.

När solen skiner

Espadriller passar bäst när solen skiner och det är varmt ute. Fukt och vatten kan förstöra sulan, därför är det bäst att du tar kängor eller stövlar i stället om du inte är hundra på att regnet kommer att hålla sig borta. Därför bör du inte heller tvätta espadrillerna i tvättmaskin. Skulle behovet uppstå kan du göra rent dem med en fuktig trasa. När du fått skorna i toppskick kan du rocka dem med en riktig somrig outfit, som ett par korta shorts och en snygg tröja, och kombinera dem med ett elegant halsband eller en snygg halsduk.Liknande sökningar
Blåa Espadriller
Dune Espadriller
French Connection Espadriller
Gant Espadriller
Havaianas Espadriller
Jack & Jones Espadriller
Karl Lagerfeld Espadriller
Kenzo Espadriller
London Rebel Espadriller
Love Moschino Espadriller
South Beach Espadriller
Tommy Hilfiger Espadriller
Toms Espadriller
Truffle Collection Espadriller
Gröna Espadriller
Gula Espadriller
Röda Espadriller
Rosa Espadriller
Svarta Espadriller
Vita Espadriller
Rosendahl Vinglas
Blåkläder Arbetsbyxor
South Beach Bikinis
Miss Selfridge Volangblusar
Masai Jackor
Nike Dunjackor
AllSaints Jeans
Wrangler Skinny jeans
ONLY Midiklänningar
Vans Klänningar