Finskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Finskor

Må som en drottning med dina finskor

Finskor är något som alla behöver i sitt skoförråd. Både herrar och damer har tillfällen då finskorna utgör ett obligatoriskt tillbehör till den övriga klädseln. Finskor bärs oftast vid speciella och festliga tillfällen som jubileum, födelsedagsfiranden, bröllop, prisutdelningar för att nämna några. Det är de som får många tjejer att se ut och må som drottningar under en speciell kväll.

Finskor kommer i flera olika varianter. Exempelvis karaktäriseras bröllopskor, stilettklackar och skinnherrskor som finskor. Materialet är oftast dyrt och totalkostnaden för skorna brukar också vara högre än för de vanliga skorna. Till skillnad från exempelvis tofflorna och träskorna som vi oftast bär inomhus är finskorna gjorda för att användas utomhus.

Vackert med finskor


En vacker långklänning går hand i hand med ett par välgjorda och välvalda finskor. Oftast satsar damerna på att köpa skor i samma färgskala som den övriga klädseln men i vissa fall kan man även köpa en nyans mörkare eller ljusare så att de passar till handväskan som kompletterar hela toaletten.

 

För det mesta är finskorna högklackade. På det sättet framhäver de damerna kroppslinjer. Den höga klacken gör figuren både snyggare och slankare, en effekt som alla strävar mot speciellt vid lite festligare tillställningar. Herrskorna bär inte samma glans som damernas finskor. Ändå ska vi inte glömma att även de brukar tillverkas av det bästa skinnmaterialet och passar utmärkt till kostymerna eller fracken som brukar bäras till dem.

Är det fest så är det finskor

Alla festtillställningar kräver finskor. För damerna som gärna vill satsa på något speciellt är det Manolo Blahnik och Dolce & Gabanna som gäller. Visst känns priserna överväldigande i vissa fall men tänk på att du kommer att bära ett konstverk och inte ett par vanliga skor. Är budgeten begränsad så hittar du alltid finskor i mer överkomliga affärerna som Din Sko eller t.o.m. H&M.Liknande sökningar
Burton Menswear Finskor
Clarks Finskor
Dr Martens Finskor
Gant Finskor
H by Hudson Finskor
Jack & Jones Finskor
MOSS BROS Finskor
New Look Finskor
Office Finskor
Sebago Finskor
Selected Homme Finskor
Silver Street Finskor
Sneaky Steve Finskor
Ted Baker Finskor
Vagabond Finskor
Röda Finskor
Svarta Finskor
Gröna Väskor
Table Top Stories Champagneglas
Handvärk Skrivbord
ASOS Chinos
Brave Soul Mjukisbyxor
Nudie Jeans Byxor
Stradivarius Mjukisbyxor
The North Face Byxor
Lindberg Jackor
Missguided Kappor
MANGO Utsvängda jeans
Petrol Jeans
Trendyol Aftonklänningar