Kängor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kängor

Köp kängor som räcker i flera år

Kängor är en av de skomodeller som håller allra, allra längst, mycket på grund av deras rejäla design, slittålighet och de hållbara material som ofta används i tillverkningen. Till skillnad från boots, stövlar och stövletter är kängan endast till för att vara funktionell, det finns inte så mycket modetrender i denna typ av sko. Kängan kan man använda året runt, i vilket väder som helst. Om man ser efter sina kängor ordentligt, impregnerar dem med jämna mellanrum och håller dem torra mellan användningar, så kan man gott ha ett par kängor i minst fem år, ofta längre än så. Det är en bra investering att göra, om man gör den ordentligt.

En funktionell sko på alla underlag

Det finns många bra anledningar till att köpa ett par ordentliga kängor. En av dem är att de är praktiska i princip i alla olika frilufts situationer. Vare sig man ska ut och rensa löv i trädgården, ta en promenad i parken eller göra en längre utflykt är kängor ett bra skodon att satsa på. Det är kängor som är förstavalet för alla erfarna vandrare, alla som arbetar ute i skog och mark och alla som vill kunna ta sig vart som helst utan skoskav och obekväma klackar. Björn Borg, Gant och Hugo Boss är några av de kända märken du kan välja bland när du ska shoppa nya kängor. Det är såklart mindre glamoröst med kängor jämfört med pumps, sandaletter eller lågskor, men det är det värt när man kan promenera i timmar utan att få några obehag.

Prova ut kängorna ordentligt

Det som är så bra med många företag som säljer rejäla kängor är att de ofta låter dig beställa hem kängorna och sedan prova dem lite för att se om det är en bra passform och rätt storlek. Om det är något som inte stämmer kan man skicka tillbaka dem och få ett nytt par. Detta är skillnaden från modeskor, där man ofta köper skor för en säsong. Tillverkarna av kängor vet att deras kunder vill ha skor som håller år ut och år in, därför sköts servicen på ett lite annat sätt.

Barnskor från Kavat är mycket populära och här på Cashbacker hittar du skor från deras serier Fiskeby, Nymölla, Voxna och Halland. Givetvis får du cashback på alla barnskor och känger du handlar via oss.Liknande sökningar
Jalas Skyddskängor
Blåa Kängor
Adidas Vandringskängor
Áhkká Curlingkängor
Helly Hansen Vandringskängor
Kappa Vandringskängor
Kavat kängor
Merrell Kängor
Merrell Fodrade kängor
Merrell Vandringskängor
Salomon Vandringskängor
Shepherd Curlingkängor
Sorel Kängor
The North Face Vandringskängor
Timberland Kängor
Timberland Vandringskängor
Gröna Kängor
Gula Kängor
Rosa Kängor
Svarta Kängor
Le Creuset Djupa tallrikar
Reima Strandkläder
Joelle Prickiga blusar
Stradivarius Volangblusar
Calvin Klein Jeansjackor
I dig denim Raka jeans
OBJECT Maxiklänningar
VERO MODA Omlottklänningar
Reima overaller
WeSC Shorts