Kavat kängor

Filter för Kängor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kavat kängor

Kavat – läder och värme

Skofabriken Kavat hette från början Ymer och grundades av svensken Ragnar Karlsson. Det var närmare bestämt år 1945 som Ragnar Karlsson beslöt sig för att starta ett eget företag. I början tillverkade han alla slags skor, både till vuxna och barn. De flesta tillverkades då för andra varumärken. Ragnars signatur var att skapa skor av högsta möjliga kvalitet. Han accepterade inget annat än det förstklassiga när det kom till skor.
Varumärket döptes om efter familjens tax, Kavat. Ordet Kavat betyder morsk och modig; egenskaper som Ragnar Karlsson själv hade. 73 år efter starten fortsätter Kavat att leva upp till sitt namn och producera sina välgjorda skor för både barn och vuxna där både kvalitet och stil prioriteras.Kängor som räcker i flera år

Kavat kängor är onekligen en av de få skomodeller som håller riktigt länge, mycket på grund av sin rejäla design. Kavat kängor är kända för sin slittålighet och de hållbara material som används i tillverkningen.

Till skillnad från andra sorters skor är kängan gjord för att hålla dig varm och skön om fötterna. Kavat kängor är funktionella och inspireras av den enkla skandinaviska stilen. Kängorna är gjorda för att bäras under hösten och våra kalla nordiska vintrar. Man ska vara noggrann med att se efter sina kängor ordentligt. En regelbunden impregnering kan förlänga livet på dina Kavat kängor. Barn växer snabbt och deras kängor lär inte hålla i lika många år, men för en vuxen gäller andra regler. Tack vare sin höga kvalitet garanterar Kavat kängor ett långt liv. De är en bra investering!Funkisarna som håller

Det finns gott om bra anledningar till att köpa ett par Kavat kängor, både till ditt barn och till dig själv. En anledning är att de passar i de flesta friluftssituationer. Oavsett om man är ute i skogen och plockar svamp en vacker höstdag, tar en promenad i parken eller gör en längre utflykt är kängorna det enda rätta alternativet. Kavat kängor passar även bra när du ska till jobbet och när dottern eller sonen ska till dagis och skola. Med Kavat kängor kommer fötterna att hållas både torra och varma oavsett väder och vind. Är du ute efter en glamorös skoupplevelse är det inte kängor du ska satsa på. Pumps, stövletter eller andra modeller passar givetvis bättre om du ska på en finare fest - men i dem kan du inte gå i flera timmar utan att få skavsår.


Se till att de passar

Ett bra tips när du väljer dina Kavat kängor är att se till att de passar. Köper du via nätet får du prova dem direkt när de levereras för att se ifall storleken är rätt. Med tanke på att du ska ha dem en längre tid är det otroligt viktigt att formen och storleken är de rätta.
Är det nu så att du valt fel kan du alltid returnera dem, i många fall utan extra kostnad.

Liknande sökningar
Kavat Fiskeby
Kavat Halland
Kavat Nymölla
Kavat voxna
Blåa Kängor
Adidas Vandringskängor
Áhkká Curlingkängor
Helly Hansen Vandringskängor
Kappa Vandringskängor
Merrell Vandringskängor
Salomon Vandringskängor
The North Face Vandringskängor
Timberland Vandringskängor
Gröna Kängor
Gula Kängor
Rosa Kängor
Svarta Kängor
Kavat sandaler
Kavat stövlar
Kavat Gummistövlar
Carvela Axelremsväskor
Pillivuyt Djupa tallrikar
Ellesse Cargobyxor
Stradivarius Vida byxor
Lexington Jackor
Paul Smith Jackor
Selected Blazers
Dr Denim Baggy jeans
Le Breve Shorts
Bread & Boxers Pikétröjor