Lågskor

Filter för Lågskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Lågskor

Använd lågskor vid alla tillfällen

Lågskor är egentligen ett samlingsnamn för flera olika modeller, och det finns några saker som är gemensamt för alla skor som räknas in under lågskor. Klassiska lågskor är till exempel en blandning mellan en typ av kängor som kan se ut lite som ballerinaskor, fast i rejälare format. Det är såklart lågskorna som kom före ballerinaskorna. Från början kommer modellen från det militära modet, det var vanligt att de som inte hade stövlar som uniform hade lågskor. Det är också en vanlig sko att se i affärssammanhang, eftersom de ofta går att putsa och ger ett elegant intryck. Många anser att lågskor är vanligast bland män, men det är absolut inte sant. Det kan vara att man förbiser alla de snygga modellerna av lågskor som finns i butiken och istället fastnar vid stilettklackar eller platåskor, men det ska vi försöka få ändring på.

Frossa bland olika modeller

När det kommer till lågskor finns det inte så många regler för själva designen. Vanligast är att de är stängda och med någon typ av snörning, men det finns också modeller som bara är gjorda för att bäraren ska sticka in foten. Det är ofta en ganska kort klack på lågskor, vilket man kan ana direkt i namnet, och den är oftast bred. Det är bekväma skor att ha på sig, därför är de ofta gjorda i läder eller annat mjukt naturmaterial. Ju billigare lågsko man köper, desto mer brukar de skava eftersom de billigare alternativen inte har använt sig av material som formar sig efter foten.

Bekväma året runt

Lågskor har ingen fodring i sig och kan användas med tjockare strumpor eller, på sommaren, barfota. Det går lite trender i det där, ibland är det väldigt inne att ha en fin sommarklänning till ett par lågskor utan strumpor i och ibland ska man ha skira spetsstrumpor. Vilket som än gäller kan man aldrig gå fel med att investera i ett bra par lågskor, eftersom de är väldigt sköna att ha på sig och man kan ha dem till allt som finns i garderoben.Liknande sökningar
Blåa Lågskor
ALDO Lågskor
Birkenstock Lågskor
Clarks Lågskor
Crocs Lågskor
Dr Martens Lågskor
Ecco Lågskor
New Look Lågskor
Raid Lågskor
Rieker Lågskor
Stradivarius Lågskor
Toms Lågskor
Vagabond Lågskor
Wrangler Lågskor
Gröna Lågskor
Gula Lågskor
Röda Lågskor
Rosa Lågskor
Svarta Lågskor
Vita Lågskor
Elodie Details Hattar
Vans Hattar
Glamorous Solglasögon
Dorina Baddräkter
Svarta Badshorts
Religion Blusar
NLY Cargobyxor
8848 Altitude Skidjackor
Happy Holly Högmidjade jeans
VERO MODA Jeanskjolar