Pumps

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pumps

Pumps är en klassisk skönhet

Pumps är en skomodell som har funnits väldigt länge och som är ständigt populär. Tillverkare som Christian Louboutin har gjort sig ett namn på skon, som är både elegant och praktisk i ett. Ballerinaskor, som är en nyare modell, har lånat lite av utseendet från pumps, med sin stängda ovansida, men skillnaden är att pumps har klack medan ballerinaskor är platta. Det finns också likheter med kilklackar och slingbacks, men pumps är ändå en unik modell i sig självt. Det som krävs för att en sko ska ingå i pumps-familjen är att det inte får vara öppen tå, inte någon snörning eller knäppning, utan att man ska sätta på sig skon genom att sticka in foten.

En sko som passar till allt

Pumps har, eftersom de funnits så länge, använts i många olika sammanhang genom århundraden. Därför är det idag en väldigt allmän modell, som går att bära vid nästan alla tillfällen, så länge underlaget är okej att gå på klackar med. Det är som en snyggare variant av lågskor, med mer historia och modestatus. Det finns pumps i alla olika modeller och färger, men oftast är de i en klar färg med ganska smala klackar. Det är inte en platåsula eller kilklack, utan en fristående klack.

Matcha med historiska influenser

Tack vare att pumpsen har funnits i flera hundra år passar de också till de flesta olika stilar och plagg som vi kan tänkas ha i våra garderober. Vare sig man ska ha byxor, kjol eller klänning kommer det alltid att bli ett snäpp snyggare matchat med ett par pumps. Man kan satsa på en enkel modell i svart under dagen, för att kanske byta ut dem mot ett par röda eller blå på kvällen. Det finns ingen säsong på året då pumps inte finns i affärerna, eftersom det verkligen är en året-runt modell, även om den kanske inte är det mest praktiska i snöslask.Liknande sökningar
Blåa Pumps
Agnes Cecilia Mockapumps
Agnes Cecilia Spetsiga pumps
Apair Mockapumps
Apair Skinnpumps
Clarks Klassiska pumps
Clarks Skinnpumps
Ecco Skinnpumps
Glamorous Pumps med spännen
Steve Madden Mockapumps
tamaris Klassiska pumps
tamaris Mockapumps
tamaris Skinnpumps
Vagabond Mockapumps
Vagabond Skinnpumps
Vagabond Slingback pumps
Röda Pumps
Rosa Pumps
Svarta Pumps
Vita Pumps
Nike Väskor
Salomon Sportväskor
WeSC Badshorts
Day Birger et Mikkelsen Blusar
Free People Byxor
Gant Byxor
Farah Jackor
Sebago Jackor
Free People Raka jeans
Miss Selfridge Boyfriend jeans