Sandaler

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sandaler

Sandaler är den perfekta sommarskon

Sandaler är en typ av sko som man främst kan känna igen genom att kolla på hur många hål skon har. Det låter kanske konstigt, men det är faktiskt så att en sandal brukar ha minst en del som inte täcks av materialet, utan låter foten kika fram. Det kan vara tårna, ovansidan av foten eller hälen som syns, men en sandal är aldrig heltäckande. Själva namnet sandal kommer från det persiska ordet för ”sko”. Det har funnits sandaler i årtusenden, i olika modeller och former. Den vanligaste förr i tiden var en enkel flip-flop, men nu för tiden är sandalerna snyggare, mer vågade och tusen gånger mer moderiktiga.

Passar till alla tillfällen

Det bästa med en bra sandal är att man aldrig kommer behöva ta av sig den. Visst finns det andra fina sommarskor, som pumps, ballerinaskor, tygskor och seglarskor, men de är lite mer begränsade i sitt användningsområde än sandalerna är. Man kan ha på sig samma par sandaler när man är nere på stranden som på en lite striktare middag, det handlar bara om vad man väljer att matcha skorna med. Eftersom sandaler ofta finns i lite neutralare färger, som beigt, brunt och vitt, är det enkelt att hitta outfits som kan passa till skorna, och förändra hela deras karaktär.

Välj sandalen med omsorg

Sandaler kan bli en ständig föreslagare i många säsonger framåt, speciellt om man har valt en lite dyrare modell i äkta läder eller stadigare material. Man kan välja att ha ett par med bredare klack, eller stilettklackar, även om det oftast är bekvämare modeller än så. En tumregel är att ju mer moderiktig en sandal är, desto mindre material täcker den. Sådana med väldigt smala remmar och höga klackar är de mest glamorösa sandalerna, men man ska komma ihåg att de kanske inte alltid är de mest bekväma. Satsa därför på två par sandaler – ett par att ha när du vill göra intryck, och ett par att dra på dig när festen är slut och promenaden hem ska ta vid.Liknande sökningar
Blåa Sandaler
Adidas Sportsandaler
ALDO Remsandaler
Bagheera Sportsandaler
Crocs Sportsandaler
Gant Sportsandaler
Glamorous Remsandaler
Gulliver Sportsandaler
Kappa Sportsandaler
Kavat sandaler
London Rebel Gladiatorsandaler
Merrell Sportsandaler
New Balance Sportsandaler
New Look Remsandaler
Polecat Sportsandaler
Steve Madden Remsandaler
Truffle Collection Remsandaler
Rosa Sandaler
Svarta Sandaler
Vita Sandaler
Le Creuset Djupa tallrikar
OBJECT Långärmade blusar
Lee Vida byxor
Zizzi Byxor
Love Moschino Bomberjackor
ONLY Kappor
Peak Performance Jackor
New Look Skinny jeans
JDY Midikjolar
AllSaints Midiklänningar