Kavat sandaler

Filter för Sandaler

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kavat sandaler

Kavat – när endast det bästa är gott nog

En man som hette Ragnar Karlsson grundade skofabriken Ymer 1945 – den blev sedermera Kavat. Ragnar hade jobbat länge i branschen och hade gedigen kunskap om skor och läder, samt en stor passion och kärlek till hantverket. Ragnars arv har bestått genom åren; om någonting ska göras ska det göras ordentligt, annars kan man lika gärna låta det vara.
Då som nu var Kavats ambition att göra världens bästa barnskor för att se till att just ditt barn har de allra bästa förutsättningarna i sin vardag. Kvaliteten är i fokus och hos Kavat tar man inga genvägar.

Så kan du se till att leken är lika kul varje dag

Flera generationer barn har genom åren tagit sina första steg i ett par Kavat skor. Det finns en anledning till att så många föräldrar föredrar Kavat framför andra märken. Med ett par Kavat sandaler på fötterna kan ditt barn springa, hoppa och gå på ett säkert och smidigt sätt. Sandalen är både snygg, fotriktig och slittålig så att du kan vara säker på att den håller måttet oavsett hur vild leken än blir. Ute eller inne, sommar som höst –  Kavat sandaler är alltid en god investering när du vill att ditt barn ska ha det bästa.

Med många alternativ i utbudet

Varumärket har ett brett sortiment, så du kan botanisera länge bland Kavats sandaler i olika färg och modell för att hitta det alternativ som är rätt för just dig och ditt barn. Vilken som än är favoritfärgen så finns den säkert i utbudet. Vad sägs om ett par solgula sandaler eller kanske ett par gröna eller violetta? Det finns härliga rosa versioner och sandaler i himmelsblått och ljusbrunt. Du kan välja mellan många olika modeller för att hitta en sandal som passar just ditt barns fot på bästa sätt.

Så kan din knatte få vara kavat varenda dag

Ordet Kavat betyder ju morsk och modig, egenskaper som genom åren alltid genomsyrat varumärket. Med hjälp av ett par Kavat sandaler kan du se till att ditt barn kan vara lika modigt i sandlådan och i pysselhörnan, som på rutschkanan eller vid klättertornet. För barn är det viktigaste i livet lek, och de vill kunna röra sig säkert och smidigt utan att få ont i fötterna under lekens gång. Sandalerna går dessutom enkelt att kombinera med alla barnets plagg. De fungerar lika bra till byxor och shorts som till kjol eller klänning.

Kavat, med kvaliteten i centrum

Kvalitet lönar sig och blir billigast i längden. Det var tanken när Kavat först lanserades och det är det bestående arvet som fortfarande är varumärkets koncept. Kavats sandaler är ingen slit- och slängvara utan de är gjorda för att hålla länge. När ditt barn vuxit ur skon så kan den utan problem gå vidare till ett yngre syskon eller till vänners barn. Om du investerar i ett par sandaler från Kavat så ser du till att ditt barn alltid har de bästa förutsättningarna för att röra sig säkert och smidigt i vardagen.

Liknande sökningar
Kavat Fiskeby
Kavat Halland
Kavat Nymölla
Kavat voxna
Kavat kängor
Adidas Sportsandaler
ALDO Remsandaler
Bagheera Sportsandaler
Crocs Sportsandaler
Glamorous Remsandaler
Gulliver Sportsandaler
Kappa Sportsandaler
London Rebel Gladiatorsandaler
Merrell Sportsandaler
New Balance Sportsandaler
Polecat Sportsandaler
Steve Madden Remsandaler
Truffle Collection Remsandaler
Kavat stövlar
Kavat Gummistövlar
Vans Ryggsäckar
SATAKE Santokuknivar
Ilse Jacobsen Blusar
UNIQUE21 Omlottblusar
Love Moschino Jackor
Wrangler Stretch jeans
Guess Kjolar
Influence Skjortklänningar
Sisters Point Klänningar
Under Armour Träningskläder