Sandaletter

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sandaletter

Sandaletten – sandalens finare syster

Föreställ dig den perfekta sommarupplevelsen. Sol, värme, glass, semester och ett par sandaler på fötterna. Det känns alldeles rätt och det är det också. Föreställ dig en ännu bättre bild – sommarfest, vackra klänningar, sval vind och ett champagneglas i handen. Tittar du ner så får du se ett par sandaletter på dina fötter. Sandaletterna är sandaler i finare form som passar perfekt till en speciell tillställning under de årets varmaste månader. Sandaletten likt sandalen består av en sula och remmar kring fot, tå och underben. Den är oftast gjord av finare material än sandalerna och framhäver fotens vackra linjer.

Variera vid behov

Självklart kan sandaletterna varieras med ett par söta ballerinaskor eller glittriga stilettklackar som gör en lite längre. Men för det mesta är sandaletterna det perfekta valet när det kommer till sommarens höjdpunkter då de håller fötterna svala samtidigt som de kompletterar din övriga klädsel på ett bra sätt. Vårda dina sandaletter med omsorg. När sommaren tar slut ställ dem gärna tillbaka i kartongboxen du köpt dem i för att inte förstöra deras form. Skinnsandaletter bör även tvättas upp med lädertvål eller galltvål för att behålla dess glansiga yta till nästa säsong.

Sandaletterna – alltid användbara

Egentligen gäller det samma tumregel för sandaletterna som för sandalerna. Ju modernare de är desto mindre tyg och remmar är det på dem. Samma sak gäller prisnivån. Vill du gärna visa stil och glans och har satsat på ett par som är dyrare består de oftast av en sula och endast ett par remmar. Däremot är det en bra idé att köpa sig mer klassiska sandaletter om man siktar på att kunna använda dem mer än under endast en säsong. Satsa gärna på neutrala färger som beige, vitt eller grått då de passar till de flesta plagg och kan återanvändas.Liknande sökningar
Agnes Cecilia Sandaletter
Apair Sandaletter
Bianco Sandaletter
Billi Bi Sandaletter
Clarks Sandaletter
Duffy Sandaletter
Ecco Sandaletter
Esprit Sandaletter
Francesco Milano Sandaletter
Gant Sandaletter
ONLY Sandaletter
Steve Madden Sandaletter
tamaris Sandaletter
UGG Sandaletter
Vagabond Sandaletter
Gula Sandaletter
Röda Sandaletter
Rosa Sandaletter
Svarta Sandaletter
Vita Sandaletter
Gense Kaffeskedar
Ronneby Bruk Stekpannor
RGE Matbord
Name it Byxor
Dickies Västar
AllSaints Minikjolar
Puma Kjolar
Y.A.S Minikjolar
Levis Shorts
Jack & Jones Skjortor