Seglarskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Seglarskor

Seglarskor: Trendmedvetet och avslappnat

Framåt vårkanten varje år brukar maritima trender göra entré på modescenen. Blått och vitt, somrigt och luftigt, solglasögon och hatt: helrätt stilmässigt men även avslappnat och inte alltför ansträngt. Seglarskorna hör definitivt till denna kategori. Skomodellen tillverkades från allra första början för att bäras på däck. Sulan är traditionellt vit för att förhindra att den ska färga av sig eller repa segelbåten. Det kvittar förresten om du har råd med en segelbåt eller ej – sjömodet passar lika bra på staden som på stranden, och seglarskor är lätta och luftiga skodon som passar perfekt till de varmare årstiderna.

Styla dina seglarskor på rätt sätt

Ett par marinblå chinos och en vit blus gör för en look som doftar havsvindar långa vägar och praktiskt taget tigger om att få kombineras med ett par seglarskor. Den slittåliga vita sulan komplementerar blusen subtilt men stadigt, och gör för en stilren och enhetlig outfit. Addera gärna maritima accessoarer i repliknande material, och sätt upp håret i en rufsig knut med ett hårband runtom för att skapa den där eftertraktade just-klivit-av-min-fina-båt-looken. Tona ner en klassisk blå kavaj genom att byta ut dina formella pumps eller slingbacks mot ett par seglarskor.

Preppy charm som en hyllning till havet

Inget säger semester som seglarskor! Lämna strumporna hemma, och vik upp byxbensslutet för en äkta preppy maritim look som öppnar aptiten för allt det roliga ledigheten har att erbjuda. Modellen passar lika bra till båtdäcket som till en vandringstur runt stan. Skiner solen kan du rocka seglarskorna till en härlig skjortklänning eller den klassiska sommaruniformen jeansshorts och T-shirt. Glöm inte att ha roligt! Skorna är gjorda för att ge ett ordentligt grepp på annars hala ytor, och passformen ska hjälpa dina fötter må bra hela tiden, även om dagen varit extra lång och full av aktiviteter.Liknande sökningar
Blåa Seglarskor
Burton Menswear Seglarskor
KG Kurt Geiger Seglarskor
Lacoste Seglarskor
New Look Seglarskor
Original Penguin Seglarskor
Silver Street Seglarskor
Timberland Seglarskor
Toms Seglarskor
Vita Hattar
Gröna Solglasögon
NLY Väskor
Samsonite Resväskor
Didriksons Björnen
Hasta Hissgardiner
LOST INK Bikinis
NA-KD Spetsblusar
Superdry Byxor
Liquor N Poker Klänningar
Mamalicious Klänningar
Lindberg Overaller
Noisy May Jeansshorts
Les Deux Tröjor
Calvin Klein BHs
Röda BHs
Röda Trosor
Mugler Eau de parfum
Schwarzkopf Hårfärgning
Nioxin Schampo
Adidas rea