Sneakers från Adidas

Filter för Sneakers

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sneakers från Adidas

Adidas – modevärldens rock’n roll kungar
 
Vem skulle trott att fritidsmode kan rocka så fett? Ingen, skulle vi tro. Sedan Adidas grundades år 1949 har vi häpnats över företagets förmåga att tillföra elegans, coolhetsfaktor och dynamik i modevärlden som är så pretentiös och kräsen.
 
Oavsett om du är en idrottare eller bara älskar att se sportig ut är Adidas kollektioner som gjorda för dig. Det spelar egentligen ingen roll om du väljer att ha ett par av deras snygga sneakers eller helst tar på dig en av deras jackor – fel blir det aldrig. De världskända tre strecken – die drei Streifen – är företagets märke och sattes på alla deras skor. Idag bär Adidas sneakers logotypen med en befogad stolthet. Letar du efter en hög standard är det just de tre strecken du ska leta efter. Du hittar mer från Adidas på deras officiella webbplats.
 
Adidas sneakers är inte så unga

Även om det låter högst otroligt så har faktiskt sneakers funnits sedan 1800-talet. Det känns inte trovärdigt men nog är det sant. Idag är de en av de mest populära skomodellerna som oftast brukas bära av de yngre. Sneakers är sköna att bära, är funktionella och passar till både byxor och klänningar. De begränsar inte dig till att ha dem endast när du tränar som träningsskorna till exempel. Här har vi en moderiktig sko, helt enkelt. Adidas sneakers har alltid burit med sig mycket av varumärkets signatur för hög kvalité och känns därför lite lyxigare än andra märken. Något som utmärker sneakers är att de aldrig är högklackade utan är gjorda för dig som gillar att röra på sig snabbt och vara snygg samtidigt. För Adidas damskor besök denna sidan.

Det bästa materialet

Ett bra par sneakers är gjorda av bra material. Så enkelt är det. Den principen följer ju givetvis även Adidas sneakers vars sula är gjord av gummi, medan ovansidan av skon är av läder. En sneaker är bekväm att bära men även cool och snygg på en och samma gång. Du kan ha den som en fritidssko men även till en luftigare klänning eller Adidas tröja om du vill visa lite karaktär. Adidas sneakers har egentligen aldrig fallit ur modet och tack vare sitt fina utseende och bra material förblir det en skotyp som många föredrar.
 
Vill du vara cool? Välj sneakers.
 
Sneakers är och har alltid varit de coolas accessoar.  Förr användes de som motstånd till de högklackade och lackerade skorna. Sneakers känns lite som en sko utvald av rebeller. Punk revolutionen under 70 och 80 – talet krävde att både fans och musiker skulle ha dem. Hip-hop kulturen bar dem oavsett vilken världsdel man kom ifrån. För att inte tala om rapmusiken där sneakers är ett måste. När det kommer till Adidas sneakers kan man beskriva dem som både snygga och bekväma. Deras form är universal och passar både killar och tjejer. Självklart kan man kombinera sina sneakers med en cool Adidasväska. Vill man vara cool, kaxig eller vill man visa att man följer en viss musikstil är Adidas sneakers det rätta valet. Adidas sneakers är en sko som aldrig gått ur modet och man kan nog tryggt dra slutsatsen att det kommer att fortsätta så. 

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Ryggsäckar
Adidas Sportväskor
Adidas Leggings
Adidas Träningsbyxor
Adidas Träningsshorts
Adidas Träningstights
Adidas Träningströjor
Adidas tröjor
Adidas Hoodies
Adidas T-shirts
Adidas skor för damer
Adidas Höga sneakers
Converse Canvas sneakers
Converse Höga sneakers
Nike Höga sneakers
Reebok Skinnsneakers
Vans Canvas sneakers
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
House Doctor Soffbord
WeSC Badshorts
Nike Badkläder
Noak Byxor
South Beach Byxor
Reclaimed Vintage Slitna jeans
Selected Högmidjade jeans
Chiara Forthi Volangkjolar
Gestuz Omlottkjolar
AX Paris Långärmade klänningar