Stövlar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stövlar

Stövlar är både snyggt och praktiskt

Stövlar är en skomodell som från början var tänkt att bara vara praktisk, den täcker vaden och skulle hjälpa till att ge stadga åt benet, och skydda fötterna från regn och smuts. Detta har förändrats under de senaste decennierna, för även om stöveln var ett modeplagg för herrar redan på 1600-talet var det inte förrän 1920 som kvinnor började använda stövlar på samma sätt. Sen 1960-talet har modesidan av stöveln verkligen vuxit, och idag är det nästan vanligare att hitta stövlar med modetänk än det är att hitta stövlar med bara funktion som baktanke.

En unik skomodell

Som man kanske hör på namnet är stövletter en typ av stövel som har kortare skaft. Man kan också tänka sig att boots är en modell som tagit inspiration från stöveln, och sen finns såklart gummistövlar för de riktigt ruskiga regndagarna. Stövlar kan gå under kategorin vinterskor, men är inte begränsad till att bara användas då. Stöveln har länge varit en unik modell bland skor, framför allt med sitt höga skaft. Under senare tid har det också kommit en massa olika modeller på stövelns klack, man kan ha kilklackar, stilettklackar eller en vanlig, lite bredare klack. Det finns många olika material att hitta stövlar i, allt från sammet och skinn till läder. Vanligast är det att ha stövlar i svart eller brunt, men ibland kommer det en trendvåg med stövlar i andra färger.

Hitta rätt stövel

Det kan kännas som en svår uppgift att hitta den perfekta stöveln, men det behöver inte vara så farligt. Ett tips är, speciellt när man handlar över nätet, att veta precis vilka storlekar som gäller i vilken butik. Oftast har de en storleksguide någonstans på sidan och, om det är en bra butik som har både kläder och skor, har de också listat storlekarna för skorna där. Man kan mäta hur bred ens vad är och hur lång foten är för att få fram exakt vilken storlek man ska ha, det kommer definitivt leda till att man inte behöver byta stöveln när den väl kommer.Liknande sökningar
Adidas Fodrade stövlar
Adidas Vinterstövlar
Áhkká Gummistövlar
Aigle Gummistövlar
Crocs Gummistövlar
Hunter Gummistövlar
Ilse Jacobsen Gummistövlar
Kavat stövlar
Kavat Gummistövlar
primigi Fodrade stövlar
primigi Vinterstövlar
Reima Fodrade stövlar
Sorel Fodrade stövlar
Sorel Vinterstövlar
Superfit Fodrade stövlar
Superfit Vinterstövlar
Tretorn Gummistövlar
UGG Fodrade stövlar
UGG Vinterstövlar
Viking Gummistövlar
FILA Accessoarer
LIND DNA Bordstabletter
Bershka Bikinis
Armani Byxor
Farah Byxor
Soaked in Luxury Vida byxor
ASOS Skidjackor
Tommy Hilfiger Stuprörsjeans
ICHI Kavajer
JOFAMA Kjolar