Kavat stövlar

Filter för Stövlar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kavat stövlar

Kavat – när endast det bästa är gott nog

Kvaliteten har varit i fokus hos Kavat ända från starten och många barn har tagit sina allra första steg ett par skor från varumärket. Redan när resan startades 1945 av Ragnar Karlsson så var han mån om att endast det bästa var gott nog. Hans mål var alltid att tillverka med stil för att göra din vardag lite lättare och för att ditt barn skulle kunna leka av hjärtats lust oavsett väder och vind. Den stora passionen för hantverket och kvaliteten har bestått hos Kavat genom årtiondena och fortfarande är aspirationen att göra de bästa barnskorna i världen.

På väg mot allehanda äventyr oavsett årstid

Det går fort över stock och sten när man är barn. Och det sista du ska behöva tänka på är huruvida ditt barns skor håller måttet. Istället vill du vila i den trygga förvissningen om att barnets fötter förblir torra och varma oavsett vilken typ av äventyr de ger sig ut i. Med ett par Kavat stövlar kan du vara helt säker på att leken kan fortsätta utan besvär och att varken regn, snö eller slask inskränker din lillas frihet.

Med Kavat blir det både tryggt och snyggt

När du vill ha en uppsjö av alternativ är det bara att botanisera i det stora sortimentet av Kavat stövlar. Ofta har barn mycket bestämda åsikter om favoritfärgen och med Kavat blir det lätt att hitta rätt färg bland alla alternativ. Kanske blir en gul stövel favoriten eller så är det blå, läckert rosa eller turkos som gäller. Det finns svarta eller marinblå alternativ eller varför inte en färgsprakande lila eller röd stövel? Vad din lilla än önskar sig så finns det att bjuda på i det stora sortimentet. Du kan dessutom alltid vara säker på att den läckra stöveln är av allra högsta kvalitet så det finns ingen anledning till oro när de ger sig ut.

I lekens anda oavsett årstid

Alla Kavat stövlar fungerar också att kombinera lätt oavsett om det vankas lek i kjol, klänning eller byxor. De är färgglada, funktionella och flexibla i skaftet så att ditt barn kan röra sig lätt när det går i full fart genom vattenpölar eller snöslask. Höst som vinter, vår som sommar; med ett par Kavat stövlar kan du lita på att ditt barns fötter förblir både varma och torra under skogspromenaden likväl som när de leker i sandlådan i lekparken.

Med kvaliteten i fokus

Ragnar Karlsson var redan från början klar över vilken produkt han ville erbjuda och hans arv i form av högklassig kvalitet har gjort att Kavat håller för tidens tand. När du väljer att investera i ett par snygga och funktionella Kavat stövlar så kan du vara säker på att de håller måttet i mer än bara en enda säsong så att ditt barn kan njuta av total rörelsefrihet när de ger sig ut på äventyr. Dessutom gör den läckra designen att det är enkelt att kombinera stöveln med favoritkläderna oavsett om det är klänning, kjol eller byxor som önskas för dagen.

Liknande sökningar
Kavat Fiskeby
Kavat Halland
Kavat Nymölla
Kavat voxna
Kavat kängor
Kavat sandaler
Áhkká Gummistövlar
Aigle Gummistövlar
Hunter Gummistövlar
Kavat Gummistövlar
primigi Fodrade stövlar
primigi Vinterstövlar
Sorel Fodrade stövlar
Sorel Vinterstövlar
Superfit Fodrade stövlar
Superfit Vinterstövlar
Tretorn Gummistövlar
UGG Fodrade stövlar
UGG Vinterstövlar
Viking Gummistövlar
Vans Sportväskor
La Redoute Spetsblusar
Pimkie Volangblusar
Puma Vida byxor
Tiger of Sweden Manchesterbyxor
Jack & Jones Högmidjade jeans
NA-KD Shorts
New Look Shorts
Calvin Klein trosor
Puma Trosor