Stövletter

Filter för Stövletter

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stövletter

Stövletter finns i alla färger och former

Stövletter är en kortare typ av stövlar, de kan också liknas vid kängor även om de inte är lika rejäla i material och design. Stövletter har ett skaft som går lite högre upp än boots gör, men inte lika högt som stövlar. Stövletter har blivit oerhört populärt under de senaste årtiondena eftersom det är en smidigare variant av stöveln, som dessutom går att matcha till lite andra plagg. Det är definitivt en modell alla som bor i lite kallare klimat borde ha, eftersom den är perfekt att ha på sig i alla väder, förutom stekhet sol då. Stövletter kan antingen ha stilettklackar, kilklackar eller smalare klackar liknande de som pumps har. Till skillnad från stövlar är det vanligare att stövletter har lite högre klackar än att de också finns i låg modell. Billi Bi, Desigual, Ecco och Filippa K är några av de kända varumärken som har underbara stövletter att välja bland.

En täckande sko för alla väder

Stövletten täcker alltid hela foten, från tåspets upp till lite ovanför ankeln. Det som är så bra med stövletten är att man kan få alla varianter av stövel-design som finns, men i en lite nättare modell. Stövletten passar fint till lite längre kjolar, och till byxor. Det kan ibland kännas lite otympligt att ha på sig stövlar under en längre underdel, då är stövletten ett perfekt alternativ. Botanisera bland alla de färger som finns, det finns både stövletter med en färg och de som har fått mönster broderade på sig.

Följ med i trenderna

Just nu är det väldigt hett med broderier av alla de slag, och det hittar man också bland stövletter. Det finns många fina modeller med lite broderat på skaftet, man kan välja bland lite mer diskreta designs eller brassa på lite extra. Det går alltid mode i stövletter, eftersom det är en så pass vanlig modell bland kvinnor att ha på sig, så därför finns det nästan alltid något nytt i butikerna på den här avdelningen. Det är bara att hålla sig uppdaterad med vad som händer bland stövletterna, så man inte missar några riktiga guldklimpar.Liknande sökningar
Clarks Stövletter
Duffy Stövletter
Gabor Stövletter
Gant Stövletter
Guess Stövletter
Ralph Lauren Stövletter
Rieker Stövletter
Steve Madden Stövletter
tamaris Stövletter
Timberland Stövletter
Tommy Hilfiger Stövletter
Vagabond Stövletter
Wrangler Stövletter
Röda Stövletter
London Rebel Stövletter med kilklack
Truffle Collection Stövletter med kilklack
Svarta Stövletter med kilklack
Vita Stövletter med kilklack
Svarta Stövletter
Vita Stövletter
Rosa Badrockar
Pieces Genomskinliga blusar
Brave Soul Vida byxor
Lee Chinos
Pieces Culottes
Desigual Jackor
SikSilk Jackor
Name it Kjolar
Influence Maxiklänningar
mbyM Omlottklänningar