Stövletter med kilklack

Filter för Stövletter med kilklack

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stövletter med kilklack

Kilklackar är de bekväma modeskorna

Skor med kilklackar är sådana som har en genomgående klack under hela sulan. Till skillnad från pumps, stilettklackar och stövletter är det alltså inte en klack man ska balansera på, utan det är som en platåsula, vilket gör den väldigt bekväm att använda och gå i. Utseendet på kilklackar i övrigt kan man jämföra mycket med sandaler och espadriller, eftersom det är vanligt med remmar av något slag och också väldigt vanligt att inte hela foten är täckt på ovansidan.

Klackar i många olika modeller

Eftersom det enda kravet för en kilklack är hur den täcker hela undersidan av sulan finns det inga begränsningar för till exempel hur hög eller låg klacken är. Man kan också välja en klack i vilken färg som helst, för att få den att bäst passa in i garderoben med alla de andra outfitsen man har. Det är finast att ha en kilklack där ovansidan och klacken inte är i samma färg, bara för att få en liten avbrytning i intrycket. Det finns många olika modeller av kilklackar hos de flesta modeföretag, och de har vuxit i popularitet under de senaste åren när vi mer och mer har valt bekvämlighet i kombination med design, istället för att godta att vi måste välja bland de två.

Gå på jakt efter den perfekta kilklacken

Kilklackar är den perfekta sommarskon – den brukar vara gjord i naturmaterial, vara bekväm och ha en klack som fungerar att promenera på alla underlag på, till och med sand. Det kan alltså vara en del i strand outfiten, tillsammans med en snygg hatt och sari. Lägg gärna lite extra tid på att hitta de perfekta kilklackarna, eftersom de som är välgjorda håller långt mer än bara en säsong. Det här är en klack man kan använda alltid, när som helst, vart som helst.Liknande sökningar
Dune Stövletter med kilklack
London Rebel Stövletter med kilklack
Miss Selfridge Stövletter med kilklack
Truffle Collection Stövletter med kilklack
Svarta Stövletter med kilklack
Vita Stövletter med kilklack
The North Face Hattar
Himla Badrumsmattor
Y.A.S Genomskinliga blusar
Adidas Jackor
Converse Jackor
Threadbare Jeans
NLY Kavajer
Twist & Tango Klänningar
Esprit Jeansshorts
Fred Perry Skjortor
Reebok Performance Träningskläder
Fred Perry Stickade tröjor
Casall BHs
Björn Axén Balsam
Truffle Collection Ankelboots
Adidas Badtofflor
Viking Sandaler
Calvin Klein Sneakers
Timberland Vinterstövlar
New Balance Löparskor
ALDO rea
Bianco rea
Clarks rea
Dune rea