Trätofflor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Trätofflor

Tofflor – hemmets mysigaste skor

Hemmets mysigaste skor är helt klart tofflorna. För de flesta av oss är tofflorna en symbol för långa sköna hemmakvällar eller kyliga sommarnätter, de är ett måste ifall man vill känna sig bekväm inomhus. Tofflorna är inneskorna som gör fötterna glada och varma när vi är hemma under vintern och svala och sköna att gå i under sommaren. Till skillnad från exempelvis boots eller stövlar är tofflorna menade att endast bäras inomhus och dess varianter är oändliga – från klassiska skinntofflor till utsmyckade med pärlor och satin.

Dam och herrtofflor

Man kanske inte tänker så mycket på hur man är klädd hemma men ett par vackra tofflor kan göra en både gladare och snyggare när man traskar runt i sitt eget kök eller vardagsrum med sin mysiga morgonrock. Till skillnad från herrtofflorna som oftast kommer i mörka färger utmärker sig damvarianterna med sina vackra nyanser och olika modeller. Morgontofflorna ska exempelvis vara sköna och gärna fordrade med mjukt material. Vardagstofflorna brukar oftast vara lite hårdare och i vissa fall föredrar svenskarna fortfarande de klassiska trätofflorna. Givetvis kan man köpa sig ett par funktionella tofflor som man kan även ha på jobbet.

Ett koncept som utvecklats

Idag har konceptet bakom den annars enkla skon utvecklats till en helt ny nivå. Förutom bekvämligheten som annars legat i fokus har tofflorna börjat användas på ett nytt sätt. Du kan exempelvis köpa tofflor med inbyggda magneter och upphöjda träpunkter som masserar och stimulerar fötternas olika zoner. Tanken är att få en relaxkänsla som varar under hela dagen. Dessa typer av specialtillverkade tofflor bidrar till en ökad blodcirkulation, minskad värk och en bättre nattsömn. Så förutom den behagliga känslan som tofflorna skapar kan de även förbättra ens hälsotillstånd. Det räcker med att använda dem i 30 minuter per dag för att få den önskade effekten.Liknande sökningar
American Tourister Kabinväskor
Himla Hissgardiner
Blåa Byxor
Miss Selfridge Orrebyxor
VILA Jeansjackor
Gina Tricot Minikjolar
La Redoute Klänningar
Missguided Maxiklänningar
New Era Shorts
OBJECT Shorts
Happy Holly Skjortor
Just Junkies Skjortor
Nicce London T-shirts
Naomi Campbell Eau de toilette
TIGI Schampo
Rodial Ansiktsvård
Tommy Hilfiger Sandaler
Polecat Sneakers
London Rebel Stilettklackar
Office Träningsskor
Barbour rea
BUBBLEROOM rea
DAGMAR rea
Didriksons rea
Ecco rea
Happy Socks rea
HOPE rea
Hugo Boss rea
Kavat rea
MANGO rea