Träningsskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Träningsskor

Träningsskor för bästa hälsan med snyggast resultat

Träningsskor är den grupp av skor som omfattar alla typer av sportskor. De kan likna snörskor eller sneakers, med skillnaden att träningsskor är mer ergonomiska och kan ta ett större tryck. Träningsskor använder man i många olika sporter, till exempel fotboll, basket, tennis och löpning. Ett par löparskor som är lite dyrare är alltid bättre för hälsan i längden, eftersom de har egenskaper som gör att löpande på hårt underlag, som till exempel asfalt, inte har lika hård slitning på ben och rygg. Träningsskor är ett säkert kort för dig som vill förbättra resultatet av din träning fort. Fotbollsskor från Nike hittar du här.

Inte bara praktiska

Det har länge varit så att de mest praktiska skorna, vare sig det handlar om träningsskor eller arbetsskor, har varit fula och klumpiga. Numera behöver man inte skämmas för att ha sina träningsskor på sig när man tar sig till och från gymmet eller träningslokalen, eftersom sportföretagen har förstått att det inte finns något negativt med att lägga ner lite extra tid på designen, och inte bara funktionen, av skorna. Detta har gjort att träningsskor har blivit mycket mer populära än tidigare, framför allt bland fritidsmotionärer, som annars mestadels använde sneakers när de skulle ut och träna. Damskor från Adidas hittar du här.

Välj samma modell som proffsen

Det är enkelt att ta reda på vilka sportstjärnor använder vilka träningsskor, det är bara att kika på de affischer och billboards som sätts upp på busstationer och i affärerna. Det är det roligaste med att shoppa träningsskor, att man kan välja samma modell som ens idol utan att behöva bli pank på köpet. Dessutom finns det ofta specialkollektioner som är gjorda i samarbete med en eller flera atleter, så att det är en mer personlig prägel på skorna. Det är nog inte många som skulle tacka nej till att spela fotboll i samma skor som Zlatan, eller ta sig an höjdhopp med samma skor som Kajsa Bergqvist. Eftersom stjärnorna som gör reklam för träningsskorna också måste använda dem i sin egen träning kan man vara säker på att de valt med hjärtat. Liknande sökningar
Blåa Träningsskor
Adidas Träningsskor
ASICS Träningsskor
Bershka Träningsskor
Converse Träningsskor
Jack & Jones Träningsskor
Jordan Träningsskor
Lacoste Träningsskor
New Balance Träningsskor
Nike Träningsskor
Puma Träningsskor
Reebok Träningsskor
Under Armour Träningsskor
Vans Träningsskor
Gröna Träningsskor
Gula Träningsskor
Röda Träningsskor
Rosa Träningsskor
Svarta Träningsskor
Vita Träningsskor
Nike Sportväskor
Pieces Sportväskor
Reisenthel Axelremsväskor
Aida Vattenglas
WMF Stekpannor
La Redoute Blommiga blusar
Name it Volangblusar
Wrangler Blusar
Parisian Byxor
J.LINDEBERG Jackor