Tygskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Tygskor

Tygskor till vardag och fest


Tygskor är precis vad det låter som – ett par skor gjorda helt i tyg. De passar som allra bäst på sommaren och våren, eftersom de inte har någon fodring för skydd mot kallare väder. Det finns många ikoniska tillverkare av tygskor, varav Converse är en, och det var från början en slags hybrid mellan sneakers, ballerinaskor och kängor med lite av designen hos lågskor. Det är en sko som kan vara med eller utan snörning, kan vara sådana man drar på sig eller med knäppning. Det som är ledorden för tygskor är att de ska vara i rätt material, och de ska vara lätta att ta på sig. Det är en sko som passar väldigt bra till sommarklänningar och shorts, och de har ofta inte så höga skaft, vilket gör de mer diskreta än andra skor.


Bekväma skor i varmt väder

Det är klart att den ultimata sommardagen behöver ultimata skor, och ofta väljer man kanske sandaler eller espadriller när man ska bege sig ut i det fina vädret, men problemet med dem är att man kanske kommer att få skoskav eller ont i fötterna när man har promenerat ett tag. Särskilt på sommarens shoppingrundor och strandpromenader behöver man en lite mer rejälare sko, och det är där tygskon passar in perfekt. Det är inte en sko som stänger in fötterna så att de kokar i värmen, men det är ändå en sko som tåler att användas under längre perioder. Det finns mängder av varianter på tygskor, och ofta är de inte så dyra, vilket innebär att man kan köpa mer än ett par. 

Gör tygskorna personliga

Det bästa med tygskor är just själva materialet, man kan göra mycket med tyg som är omöjligt på till exempel läder och skinn. Alla minns högstadiet, där det ofta ritades på skorna med bläckpennor, och man kan faktiskt hålla kvar den tanken även i vuxenålder. Skillnaden är att man kan köpa ordentlig tygfärg nu när man vill göra om sina tygskor. Känns färgen lite sliten eller blekt är det bara att färga om dem för att de ska bli som nya.Liknande sökningar
Adidas Tygskor
Ben Sherman Tygskor
Converse Tygskor
Farah Tygskor
French Connection Tygskor
Lacoste Tygskor
Original Penguin Tygskor
Toms Tygskor
Truffle Collection Tygskor
Vans Tygskor
Rosa Tygskor
Svarta Tygskor
Vita Tygskor
Weekday Solglasögon
Parisian Prickiga blusar
Stradivarius Prickiga blusar
VERO MODA Långärmade blusar
Reclaimed Vintage Orrebyxor
Balmain Jackor
Esprit Jeans
Bershka Kjolar
La Redoute Kjolar
Goddiva Midiklänningar
Gym King T-shirts
J.LINDEBERG Tröjor
Matrix Balsam
Björn Axén Schampo
Star Nutrition Aminosyror
Great Earth Mineraler
Mavala Nagelvård