Bubbleroom logotype

Få upp till 8,50% i återbäring när du handlar hos Bubbleroom *

Ta mig till Bubbleroom nu

Bubbleroom är en av våra största nätbutiker inom kläder och mode för damer. Här hittar du allt ifrån skor, klänningar, tröjor, kjolar, byxor till träningskläder och badkläder. Bubbleroom säljer även accessoarer och du hittar många kända varumärken såsom Desigual, Odd Molly, Chiara Forthi, Nike, Tiger of Sweden, Calvin Klein, Boomerang och många fler.

Bubbleroom erbjuder: 

  • Fri frakt på köp över 999 kr
  • Enkla returer
  • Säker betalning

Bubbleroom Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bubbleroom

Bubbleroom Rabattkod
För nya kunder hos Bubbleroom! Upp till 8,50% i återbäring
Få 10% rabatt när du som ny kund handlar för över 100 kr och använder rabattkoden.
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-12-31
Bubbleroom Rabattkod
Bubbleroom - Högre återbäring Upp till 8,50% i återbäring
Passa på att handla höstnyheterna denna vecka när vi har höjd återbäring hos Bubbleroom.
Giltig t.o.m. 2018-08-19

* Återbäring hos Bubbleroom

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Bubbleroom. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund hos Bubbleroom
8,5 %
Befintlig kund hos Bubbleroom
4,5 %

Villkor och information angående återbäring från Bubbleroom

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bubbleroom via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bubbleroom registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bubbleroom har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bubbleroom nu

Bubbleroom – ett online klädesparadis

Skulle du vilja ha möjligheten till att titta på säsongens bästa plagg online oberoende av var du befinner dig så är Bubbleroom det perfekta valet. Det är ett online klädesparadis som passar trendsugna tjejer som gärna shoppar på nätet. Här kan du handla det mesta som ska finnas i din garderob såsom klänningar, skor, jackor, toppar, kavajer, baddräkter och väskor från exklusiva och lite billiga varumärken. Med andra ord har du chansen att hitta just ditt favoritplagg och skapa en outlook som du trivs med. Bubbleroom rabattkoder listas ibland på denna sidan. Det går isåfall att kombinera vår Bubbleroom rabattkod med återbäringen.

Massor att se och massor att handla

Hemsidan överväldigar med ett brett utbud av både kläder, accessoarer, underkläder och skor.  Du hittar några praktiska avdelningar som presenterar nyheter, ger inspiration och fördelar plaggen efter olika kategorier. På så sätt blir det lätt för dig att hitta rätt på webbplatsen. Dessutom finns det en härlig rubrik där tjejer som redan handlat hos affären visar hur kläderna de handlat sitter. Det kan även du göra genom att ladda upp en bild på dig själv. En särskild avdelning har tilldelats tjejernas bästa dag i livet – bröllopet. Här hittar du allt du kan behöva – klänningar, accessoarer och skor från Ida Sjöstedt, Goddiva och Chiara Forthi.

Rabattens sköna drag

Har du inte tid att gå runt i vanliga affärer och stå i oändliga köer för provrummen så ska du definitivt satsa på att handla här. Du sparar tid, kan titta på utbudet i lugn och ro precis när det passar dig. Dessutom har du chansen att returnera klädesplaggen ifall de inte känns rätt. Förutom massor med bra märkesplagg erbjuder online affären även en skön rabatt som erhålls på ett enkelt sätt. Följer du online affären på Instagram och prenumererar för dess nyhetsbrev kommer du att erhålla en Bubbleroom rabattkod. Den ger dig 10 % avdrag på hela din beställning.