Grand Parfymeri logotype

4% i återbäring när du handlar hos Grand Parfymeri *

Ta mig till Grand Parfymeri nu

Butiken erbjuder ett brett urval av hudvård, dofter och makeup från de flesta kända och en hel del mindre kända varumärken. Handla produkter från Bare Minerals, Gucci, Yves Saint Laurent, Elizabeth Arden med flera. Att handla parfymer och skönhetsprodukter via nätet är både enkelt och smidigt när du vet vilken produkt du är på jakt efter. Utbudet är idag väldigt stort och priserna är oftast betydligt lägre än i fysiska butiker.

Grand Parfymeri Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Grand Parfymeri

Just nu kan vi inte erbjuda någon Grand Parfymeri rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Grand Parfymeri

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Grand Parfymeri. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Grand Parfymeri

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Grand Parfymeri via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Grand Parfymeri registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Grand Parfymeri har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Grand Parfymeri

Vid användande av rabattkod (från Grand Parfymeri eller annan källa) som inte förmedlats av Cashbacker utgår ingen återbäring.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Grand Parfymeri nu