Gymgrossisten logotype

6% i återbäring när du handlar hos Gymgrossisten *

Ta mig till Gymgrossisten nu

Gymgrossisten - for Athletes, By Athletes. Om du är på jakt efter prererat som hjälper dig i träningen så är det på Gymgrossisten du kommer hitta dessa. Fettförbrännare, muskelökningspreperat, proteinpulver - sortimenet kommer från alla de mest välkända varumärkena och till priser som är svårslagna. Detta är Nordens ledande internetbutik inom träning och kosttillskott och väl värd ett besök.

Gymgrossisten Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Gymgrossisten

Just nu kan vi inte erbjuda någon Gymgrossisten rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Gymgrossisten

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Gymgrossisten. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Gymgrossisten

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Gymgrossisten via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Gymgrossisten registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Gymgrossisten har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Gymgrossisten

Observera: Ingen cashback betalas ut på ordrar gjorda med postförskott.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Gymgrossisten nu

Gymgrossisten har det bästa för din träning

I den här butiken hittar du allt du kan tänkas behöva för din träning. Kosttillskott, träningskläder, träningsmaskiner och hygienartiklar, det finns samlat hos Gymgrossisten. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, fritidsmotionär eller någon som satsar stenhårt på din fysik, du kan alltid vända dig hit när du behöver hitta de bästa produkterna till de bästa priserna. Eftersom butiken är en av de största inom sin bransch vet man att de har lyckats hålla sina kunder nöjda under lång tid. De har samarbeten med flera av de största metoderna för internetbetalningar, så att du kan välja en betalning som passar just dig. Vi listar ofta en Gymgrossisten rabattkod här på Cashbacker. Du kan då kombinera denna rabattkoden med att få cashback från oss.

Förbättra din träning på ett kick

Det är såklart så att man tekniskt sett kan träna i princip i vilka kläder som helst, men det är heller ingen hemlighet att snygga och funktionella träningskläder hjälper en att hålla viljan att träna vid liv. Här kan du hitta allt du behöver när det kommer till utrustning, vilken sport du än är intresserad av. Du kan köpa kosttillskott för att maximera effekten av din träning, du kan köpa maskiner som gör det lättare att träna hemma och du kan köpa träningskläder som är utformade att ge bästa stöd och passform för just den träningen du är ute efter. Kort sagt, den kompletta sajten för allt som har med träning att göra.

Leveranser du kan lita på

Handlar du för mer än 500 kronor kommer frakten att bli helt gratis, men även om du behöver betala för försändelsen kommer det inte kosta särskilt mycket. Dessutom är det alltid fri retur på alla varor du handlat här, vilket innebär att det inte gör så mycket om du råkat beställa fel storlek på skor eller kläder, det är bara att skicka tillbaka och beställa om. Använd en av Gymgrossistens rabattkoder för att göra köpet ytterligare prisvärt, det går fort och kommer ge många kronor tillbaka.